התייעצות איזו עגלה עדיפה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות איזו עגלה עדיפה?
    סמדר
    02/11/2016

קובי שלום
    מחפשת עגלה גבוה עם אמבטיה רחבה וגלגלים יציבים וקצת גדולים שיאפשרו נסיעה חלקה גם בשטח פחות מסודר ללא קושי ושיהיו יפות, הבעיה שרב העגלות האלו הן כבדות מאוד, כרגע לאחר שעברתי על כל כך הרבה עגלות הכי נראות לי אלו כו בייבי או טורנדו שהן די זהות ולא הצלחתי להבחין בהבדל הברווי אובו פרימיום שהיא מנממת אבל כבדה או הגואי אבל אני מרגישה שהיא נמוכה.
    אשמח לשמוע דעתך והמלצתך,
    סמדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות איזו עגלה עדיפה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/11/2016

שלום סמדר,

בסגנון שאת מחפשת האיי.בי.סי דיזיין סלסה היא הקלה ביותר 9.9 ק"ג יחד עם טיולון כאשר כל העגלות שאת בדקת נעות סביב ה- 12 ק"ג, כמו כן היא נוחה להליכה באופן משמעותי בהשוואה לדגמים שציינת, בולמי הזעזועים שלה איכותיים יותר, האמבטיה ענקית ובעלת מזרן העגלה הכי עבה ונח שיש, לטעמי גם בעיצוב היא יותר יפה מהדגמים שציינת. הג'ואי נמוכה יותר וגם בשטח ההליכה איתה היא ממש לא יעילה, גם האמבטיה שלה קטנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגליזינה

סמדר
    03/11/2016

קובי תודה על המענה, אבחן אותה.
    שאלה נוספת בשם גיסתי
    חשוב לה בעגלה נוחות, פרקטיות, אמבטיה רחבה, שתהיה קלה, יציבה, בטוחה ומצבי שכיבה נוחים ושתיהיה יפה.
    היא שוקלת את האינגליזינה טרילוגי, מה דעתך?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו עגלה עדיפה?

סמדר
    03/11/2016

קובי מבדיקה אינטרנטית שערכתי הבנתי שיש דגם נוסף הנקרא ממבה פלוס האם הוא יותר כבד מהסלסה?
    ויש לך מושג איפה אפשר לראות את הדגם הזה? התקשרתי לכמה חנויות ויש להם בתצוגה רק את הסלסה.
    והאם יש לך מושג לגבי מחיר פלוס מינוס ומה זה כולל.
    ושוב המון המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגבי ממבה +

קובי סופר
    03/11/2016

שלום סמדר,

לגבי מקומות המציגים אני ממליץ לפנות ליבואן שנקרא: גלובל בייבי.
    לגבי מחיר, עד כמה שזכור לי המחיר נע סביב ה- 4990 ש"ח.
    העגלה כוללת אמבטיה וטיולון כאשר ניתן להוסיף סל קל של חברות כמו סייבקס בעלות נוספת, כמו כן תדרש רכישת מתאם לכך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגבי אינגלזינה

קובי סופר
    03/11/2016

שלום סמדר,

מדובר במותג וחברה טובה ואמינה. היא עונה לדרישת הפרקטיות, אמבטיה רחבה, משקל קל ויציבות.
    מצד שני יש לכך חסרונות שכדאי שילקחו בחשבון:
    סל החפצים קטן ואינו נגיש, היא פחות נוחה לניוד מאשר עגלות המתקפלות כספר. אני ממליץ לשים בתוך העגלה משקל של 6 קילו לפחות כדי לחוש איך תהיה ההתניידות איתה, לנסות מחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכות ולעשות זאת עם עגלה אחרת, אפילו אינגלזינה קוואד לשם ההשוואה.
    כמו כן בגלל קיפול המטריה גב העגלה לא קשיח ב- 100% ישנן נקודות ללא חלק קשיח כדי שהעגלה תוכל להתקפל לצורת מטריה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו