בחירת עגלה לילד ראשון ללא מגבלה כספית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לילד ראשון ללא מגבלה כספית
    תמר
    05/11/2016

אנחנו מחפשים עגלה טובה ובטיחותית, משולבת, עם גימורים איכותיים ועדיפות לאחריות ארוכה על מנת שישמר גם לילדים הבאים בע"ה.
    חשובה לי אמבטיה נוחה, קיפול נוח, טיולון בטיחותי ומגונן מספיק עדיף שגם הטיולון יאפשר שכיבה מלאה.
    בנתיים התרשמתי מאוד מ"בבה קאר" החדשה וגם מ"פג פרגו בוק פלוס" .
    אנחנו גרים בקומה 3 בלי מעלית כך שאני רוצה שיהיה נוח לעלות את העגלה במדרגות. בנוסף אנחנו מתניידים לרוב באוטובוסים ולכן צריך עגלה שתעבור גם במעברים צרים.
    קיפול נוח הוא חשוב לי כיוון ואני מתכננת לצאת גם ללא בעלי ואני צריכה להצליח לקפל את העגלה גם כשהידיים מלאות.
    מחיר לא רלוונטי כיוון והעגלה תהיה מתנה והסבתא רוצה להשקיע.
    בנוסף, מאוד חשוב לסבתא מראה ולכן זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון.
    אשמח לדעת מה דעתך על 2 העגלות שציינתי, ובנוסף אם יש רעיונות נוספים לעגלות טובות יותר נשמח לשמוע.
    תודה מראש, תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/11/2016

שלום תמר,

הבעיה בשאלה וברצונות שלך שהם מתנגשים אחד בשני.
    אני אסביר, עגלה שתהיה מרופדת היטב, רחבה ובעלת כל הפלוסים לתינוק סביר שתהיה כבדה וגדולה בקיפול כך שבאמת קשה לתת המלצה מדויקת.

הפג בוק עם שלדת 51 יכולה לענות לרוב הדרישות. היא לא קלה אך משקלה סביר בהשוואה לבבה קאר. היא צרה מאוד, הקיפול ביד אחת והיא חזקה ואיכותית.
    לדעתי הבבה קאר הרבה יותר נוחה לתינוק כי האמבטיה גדולה ומרופדת יותר, הטיולון מרופד יותר ובניגוד לפג גם נשכב למצב ישר. היא כן מתקפלת ביד אחת אך רחבה יותר מהפג וכבדה באופן משמעותי.

כמו כן אני ממליץ גם על הרטן רייסר ג'י טי. היא שוקלת כמו בבה קאר ומתקפלת בשני ידיים. מצד שני זו העגלה היחידה עם 5 שנות אחריות, מיוצרת בגרמניה ומיועדת לשימוש גם בתנאים הכי קשים. האמבטיה שלה מרופדת היטב וגדולה, הטיולון הוא הרחב ביותר והארוך ביותר בשוק. היא מרופדת כפליים מהמתחרות ובטיחותית טיפה יותר מכיוון שיש לה מסנן קרינה, בדים שלא מכילים כימקלים מעכבי בערה, מחזירי אור ורצועת הגנה שישית בין הרגליים. הטיולון נשכב למצב שטוח כמעט כמו באמבטיה. לכן אם את שואלת על הכי נח ובטוח לתינוק עם כושר השרדות זו המלצתי.

שילוב של כל הדרישות אני חושב שיש בפג אך כפי שהבנת יהיו דברים עם פשרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הייעוץ והתשובה החכמה- אם אפשר שאלות נוספות.

תמר
    06/11/2016

דבר ראשון תודה, לשמוע את זה מאדם שמבין נתן לי את האישור שצדקתי.
    כשהסתכלתי בשוק הרגשתי שהנוחות להורה באה על חשבון נוחות התינוק ואיששת את חששותיי.
    השאלות הן:
    1. כמה כבדה הבבה קאר? האם זה אפשרי לעלות איתה מדרגות?
    2. הרטן רייסר ג'י טי עדיפה על בבה קאר רק מבחינת האחריות או בכלל? וכמה היא שוקלת?
    3. מה השוני בין השניים פרט למה שציינת?
    4. האם אפשר לקנות את הרטן רייסר ג'י טי גם בארץ? ואם כן, איפה הכי כדאי?
    אני מעדיפה נוחות של התינוק על פני נוחות שלי, ועל הנוחות שלו אני לא מוכנה להתפשר.
    שוב, תודה רבה על התשובות המפורטות. קראתי כאן את התגובות שלך ואתה נותן מענה שפשוט לא קיים ברשת וזה דבר נפלא שעוזר להמוני גולשים. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/11/2016

שלום תמר,

הבבה קאר שוקלת 13.8 ק"ג. מאוד קשה לעלות איתה מדרגות גם בגלל המשקל, גם בגלל הקפיצים שקצת נוקשים גם במצבם הרך וגם כי אין לה ידית טלסקופית שמשמשת כמנוף לעליית מדרכות.

ההרטן שוקלת 14 ק"ג. האחריות ארוכה יותר בהרטן שזה תמיד יתרון אם מתוכננים עוד ילדים בעתיד. לדעתי היא עדיפה על הבבה קאר בנוחות הניוד, בנוחות לתינוק עם מושב רחב וארוך יותר, מרופד יותר וטיפה בטוח יותר. כמו כן ההרטן מיוצרת בגרמניה בעוד שבבה קאר מיוצרת בפורטוגל, אני חושב שהסטנדרט יצור הגרמני הוא הטוב בעולם. כמו כן עגלות הרטן אינן מכילות כימיקלים מעכבי בערה והבדים הם בדי טרמוטקס מווסתי טמפרטורה.

אפשרי לרכוש הרטן בישראל בעיקר באזור המרכז. בבייבי לאב ראשון לציון או ת"א יש לך את ההרטן וגם את בבה קאר כך שתוכלי להשוות מקרוב בין שתיהן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו