אשמח לעזרתך בחיפוש עגלה קצרה במיוחד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אשמח לעזרתך בחיפוש עגלה קצרה במיוחד
    נועה
    08/11/2016

היי קובי,

קודם כל החכמתי מאוד מקריאה בפורום שלך אז תודה!:)
    אשמח לעזרתך-יש לנו רשימת דרישות ורצונות מהעגלה שנרכוש כמו לכולם אבל לצערי יש לנו מגבלה רצינית והיא אורך העגלה.. בשל מידות זערוריות של מעלית (אורך/עומק של 80 ס״מ) אני מנסה קודם כל לצמצם את העגלות לקצרות מבינהן ומשם להמשיך.. (כמובן שאם לא תהיה ברירה נכנעס את העגלה באלכסון וננסה לאלתר אבל אולי אצליח למצוא אחת שתיכנס ״חלק״)
    בינתיים מצאתי את אורבו 2 (שאני חצויה לגביה בשל מה שכתבת לגבי הגלגלים וגם בשל הגובה הנמוך של) ומוצי אייגו..
    האם אתה מכיר עגלות קצרות נוספות? (נגיד עד 85-88 ס״מ גג)?
    ועד כמה נראה לך חשוב העניין? (האם חבל לפסול כ״כ הרבה עגלות אחרות וארוכות ומתרגלים להכניס גם באלכסון?)

תודה רבה מראש,
    נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    08/11/2016

שלום נועה,

האמת שבדרך כלל שואלים לגבי רוחב ולא אורך.
    עכשיו מרבית האמבטיות ברוחב של 80 ס"מ פלוס ולכן זו מגבלה רצינית אך במעבר לטיולון מגבלה זו תתבטל, לכן הייתי רוצה לדעת קודם אם גם האמבטיה חייבת להיות ברוחב של לא יותר מ- 80 ס"מ.

לפני שנתבאס על אי קניית עגלה טובה בגלל הרוחב אני אבדוק לעומק את הנתונים לאחר תשובתך ואז אמליץ על מוצרים מתאימים מבחינת האורך וארשום את חסרונותיהם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך! אז ככה

נועה
    08/11/2016

קודם כל מעריכה את הנכונות לבדוק להשקיע ולבדוק
    קודם כל-האם מה שקובע את האורך זאת האמבטיה ולא השלדה עם הגלגלים?
    רוחב הדלת של המעלית הוא 65 סמ שלפי מה שראיתי רוב העגלות עומדות במגבלה זו ולכן אני נשארת עם בעיית העומק (שאתה קורא לה רוחב אם הבנתי נכון?)
    הלידה עתידה להיות בפברואר כך ש3-4 חודשים ראשונים בוודאות יעברו עם אמבטיה . הייתי שמחה כן לשמוע על עגלות שגם עם האמבטיה יתאימו ל-80 ס״מ. אם לא אמצא שול עגלה בטווח הזה אתפשר כמובן אבל כן אשמח לפחות לנסות ומי יודע אולי למצוא כזאת.
    תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך! אז ככה

נועה
    08/11/2016

קודם כל מעריכה את הנכונות לבדוק להשקיע ולבדוק
    קודם כל-האם מה שקובע את האורך זאת האמבטיה ולא השלדה עם הגלגלים?
    רוחב הדלת של המעלית הוא 65 סמ שלפי מה שראיתי רוב העגלות עומדות במגבלה זו ולכן אני נשארת עם בעיית העומק (שאתה קורא לה רוחב אם הבנתי נכון?)
    הלידה עתידה להיות בפברואר כך ש3-4 חודשים ראשונים בוודאות יעברו עם אמבטיה . הייתי שמחה כן לשמוע על עגלות שגם עם האמבטיה יתאימו ל-80 ס״מ. אם לא אמצא שול עגלה בטווח הזה אתפשר כמובן אבל כן אשמח לפחות לנסות ומי יודע אולי למצוא כזאת.

רק להמחשה, מצרפת תמונה של עגלה (שאינני מעוניינת בה), כשאני אומרת אורך אני מתכוונת למספר שמוצג בתמונה כ-86 ס״מ.
    תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/11/2016

שלום נועה,

בהחלט כוונתי הייתה לאורך ולא רוחב אך מושם מה התבלבלו לי המילים בתגובה.
    אכן במרבית העגלות גם אם השלדה תואמת את דרישת האורך אז מאוד יתכן שהאמבטיה תהיה הגורם הבטל כי לרוב האמבטיות ארוכות מ- 80 ס"מ. לאחר בדיקה של כמה דגמים שחשבתי שיתאימו לא נמצאה עגלה באורך של 80 ס"מ יחד עם אמבטיה.
    יש דגם חדש של מימה שיקרא זיגי, אין לי מושג מתי יגיע לארץ וכמוכן איני יודע מה אורכה אך יש סיכוי קלוש שתתאים לדרישה גם כי הידית שלה יכולה להתקצר וגם כי את חלק השכיבה ניתן קצת להושיב ואז הוא מתקצר. לדעתי לא יהיה מנוס מלפרק את האמבטיה טרם הקיפול ואז איכשהו להכנס ובשלב הטיולון החיים יהיו טיפה יותר קלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה!

נועה
    09/11/2016

תודה שהקדשת זמן ובדקת עבורי..
    ככל הנראה הבחירה תהיה בין האורבו (שאורכה 80 ס״מ כולל האמבטיה!!) או כל עגלה אחרת שאקח בחשבון שבהתחלה אצטרך לתמרן איתה..

שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/11/2016

שלום נועה,

אכן האורבו הייתה הקצרה שמצאתי, לבדיקתי הייתה 82 ס"מ אך יכול להיות שבקומבינציות כאלו ואחרות היא תכנס ללא בעיה למעלית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו