אינגליזינה טרילוגי, B-AGILE, ארמדילו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגליזינה טרילוגי, B-AGILE, ארמדילו
    קובי סופר
    10/11/2016

שלום רב לקובי,
    נראה שאתה עוזר מאד לאנשים ויש לך המון ידע - אז אשמח מאד לעזרתך:)

אנחנו מחפשים טיולון (לא צריך אמבטיה התינוק כבר בן 4 חודשים) עם התנאים הבאים:
    - שנוכל לקנות בארהב (מתנה מהסבים שגרים שם ולכן גם המחיר אינו בעיה)
    - שתהיה אפשרות לטיולון לפנות קדימה או אחורה בקלות
    - שיתקפל בקלות ויהיה קל ולהרים לתא המטען של הרכב (תא מטען לא פיצי אבל חשוב לי שלא יהיה כבד, יש לנו כרגע את ה JOGGER SELECT שהיא כבדה מאד מאד).
    - שיהיה צר יחסית שאפשר יהיה להתנייד בקלות בתל אביב (מדרכות בעייתיות, חנויות עם כניסה צרה וכדומה)
    - שיהיה קטן וקומפקטי
    - אשמח אם זה יהיה גבוה יחסית כמו ה STOKKE או ה IGO MUTSY כדי לשמור על הגב
    - עדיפות לגלגלים שאינם מתפנצ'רים
    - עדיפות לסל תחתי גדול
    - ולבסוף אשמח אם יהיה זה טיולון שישאר איתנו לשנים רבות:)

בינתיים ראיתי כמה אפשרויות - STOKKE, MUTSY IGO, אינגליזינה טרילוגי, B-AGILE, ארמדילו (?)... ואולי יש משהו נוסף שאתה ממליץ?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי להוסיף

מור
    11/11/2016

חשובה לנו הבטיחות כמובן, וגם שיוכל לשכב 170 או 180 מעלות (אינני אוהבת את האופציה בה התינוק 'יושב' בשכיבה כמו בבוגבו).
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2016

שלום מור,

חשוב לציין שמלב הסטוקי מדגם אקספלורי בכל העגלות שאת חושבת שהן גבוהות מדובר באמבטיה גבוהה מאוד אך הטיולון כבר יושב בגובה הטיולון הממוצע או מעט גבוהה ממנו. יחד עם זאת על הסטוקי איני ממליץ כלל גם מהבחינה שהיא נשכבת כמו הבוגבו וגם מהבחינה שכאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה לא ניתן להשכיבה יותר ממצב אחד בנוסף לישיבה.

עכשיו עגלה כמו המוצי היא כלל לא טיולון, היא כבדה, גדולה ומסורבלת בשביל טיולון. אני אישית פחות אוהב עגלות עם קיפול מטריה ולכן פחות ממליץ על אינגלזינה והברייטקס היא חד כיוונית.

הארמדילו פליפ טובה כטיולון ועונה לרוב הדרישות ומבין כל הדגמים שציינת עליה אני הכי ממליץ.

דדוקא בארה"ב יש עגלה מאוד מעניינת שעונה להרבה מהדרישות שלך, היא גם קלה מאוד ומתקפלת לגודל מאוד סביר* כאשר המושב פונה לכיוון ההורה, כמו כן רוחב גלגליה הוא 52 ס"מ כך שזה מעולה לדרישה של עבירות במקומות צרים. היא נקראת ולקו סנאפ אולטרה valco snap ultra. לצערי יבואן ולקו בארץ לא משווק אותה כאן ולדעתי מדובר בעגלה טובה. החסרון שהכאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה היא מתקפלת טיפה גדול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על עזרתך! ושאלה בהתאם:)

מור גולן
    15/11/2016

בין העגלות שהמלצת valco snap ultra או ארמדילו פליפ.. איזו אתה ממליץ לקנות ?
    (ויש גם אחת חדשה mamas and papas sola) שנדמה לי כי מחליפה את הארדמילו פליפ... ?)
    תודה שוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/11/2016

שלום מור,

דווקא הסולה ישנה בהרבה בהשוואה לארמדילו אך מדובר בדגם טוב שכבר שנים שורד (עם עדכונים מעת לעת). בהשוואה לארמדילו הקיפול טיפה מסורבל יותר, היא גדולה וכבדה יותר ולכן לדרישות שלך פחות מומלצת. קשה לי לתת המלצה על מי מבין הולקו או הפליפ, הולקו קצת יותר עונה לדרישות אבל מתקפלת גדול יותר, כמו כן אין יבוא שלה לארץ אז זה קצת מרתיע באם תהיה תקלה ולכן אני חושב שהפליפ עדיפה. שווה לבדוק בארה"ב מתי תגיע הפליפ החדשה שתהיה עם מעקה קדמי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו