עגלת טאי טאי - חסרונות ויתרונות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת טאי טאי - חסרונות ויתרונות
    טל
    12/11/2016

ראינו מספר עגלות בינהן גואי כרום, ארמדילו פליפ , סולה2 ועוד כמה .
    הכי אהבנו את הטאי טאי בגלל הקיפול הנוח והקומפקטי והמשקל הקל.
    עם זאת לא אהבתי את איכות הבדים ואת העובדה שלא ניתן להפוך את הטיולון. השאלה האם זה קריטי , אם למשל משתמשים באמבטיה (שהיא עם הכיוון) ושמים ריפודית לעגלה?
    האם יש לך המלצות על עגלה קלה כמו הטאי טאי אך מתהפכת לשני הכיוונים , או שאין חיה כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2016

שלום טל,

צר לי שאין חיה מושלמת. ככל שהמוצר קל יותר כך נחסכו בו הרבה דברים. בטאי טאי נחסך מושב מתהפך, שינוי מצבים עם שרוך ולא עם לחצן וכמו שציינת איכות הבד. מחקרים הוכיחו שכאשר הילד ישב מול ההורה בעגלה לזמן ממושך יותר (מעבר לגיל שנה) הילד יצא משכיל יותר, ישן טוב יותר בלילות, הקשר מול ההורה היה חזק יותר. כמו כן באזור גילאים 6 עד שנה וקצת תינוקות רבים חווים שלב שנקרא חרדת נטישה, כאשר הם רואים דמויות שונות שהן לא ההורה הם בוכים, חרדים וכו', גם בעגלה זה קורה ולכן אני ממליץ בחום שלא לוותר על האופציה לראות התינוק מולכם.

2 המוצרים שהכי קרובים לדרישות שלכם הם: מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ שמחירה עוד סביר או בוגבו בי 3 שיקרה משמעותית מהדגמים שציינת.

מזרן עגלה אני ממליץ בכל אופן להוסיף לכל עגלה שתקנו ולא משנה מה יהיה מחירה. אני ממליץ על מזרן קומפי קוש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו