התלבטות לגבי בוגבו בי 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי בוגבו בי 3
    דנה
    13/11/2016

שלום,
    אנחנו מתלבטים כבר הרבה זמן לגבי עגלה משולבת.

אנחנו חושבים לקנות את הבוגבו בי 3 בגלל שהיא קלה ונוחה לתפעול וגם קיבלתי עליה המלצות מחברות, אך אני לא בטוחה אם התינוקות היו ממליצים אם הם היו יכולים לדבר :)
    אמנם היא קלה ונוחה להורים אך היא נראית לי מאוד לא יציבה ונוחה לתינוק.

עד כמה היא פחות נוחה לתינוק מהעגלות הכבדות יותר כמו מוצי איי גו וסייבקס פריאם (שהיו ההתלבטות בהתחלה).

תודה רבה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי בוגבו בי 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2016

שלום דנה,

אכן אחת הדיברות שלי היא: תינוקות לא יודעים לדבר! ויצרנים רבים מנצלים זאת היטב כי ההורים כן יודעים לדבר ולהמליץ על משהו שנח להם!

יש לקחת בחשבון שככל שהמוצר קל על משהו חסכו, ככל שהוא מעוצב על משהו ויתרו כי היצרנים רוצים בסוף שהמוצר יבלוט על פני מוצר אחר והם הבינו מזמן שבשוק העגלות ההורה קונה עגלה פעם אחת.

מוצי לדוגמא הייתה אחת העגלות המרווחות בשוק אבל רוחב גלגליה היה 66 ס"מ, בדגם האייגו החדש הרוחב צומצם ל- 58 ס"מ אבל גם המושב הצטמצם בגודלו והוא כמעט בגודל של הבי.

השאלה הנשאלת היא האם משקל מהווה בעיה? האם קיפול גדול מהווה בעיה? האם נוחות הקיפול חשובה? ישנן עגלות שהן הכי נוחות לתינוק אבל פחות פרקטיות בקטע של ההורה ולהפך. הבי היא סוג של אמצע, נוחה להורה (אולי לא הכי נוחה) ובעלת נוחות מסויימת גם לתינוק.
    הפריאם כבר יותר מרווחת, עדיין לא נותנת את שיא המרחב אבל לא צפופה, נשכבת מעולה, ארוכה, מרופדת היטב והאמבטיה גדולה. היא כבדה משמעותית מהבי, מסורבלת בקיפול, גדולה בקיפול לא מושלמת בבלימת זעזועים.
    לדעתי הרטן וי.איי.פי שנמכרת סביב אותו מחיר נוחה יותר לתינוקות, נוחה יותר להליכה ובבלימת זעזועים אבל סובלת מסירבול הקיפול והמשקל. לאור כל אלו צריך להחליט על הנקודות החשובות.

אני כדוגמא: בתור מי שגר במושב, קומת קרקע והיה לנו רכב עם תא מטען בגודל סביר, המשקל והסירבול של ההרטן אצלנו לא באו לידי ביטוי או הרגשה. מצד שני היה לנו מוצר שעבר חולות, כורכר, דשא, בוץ וכו' בשיא הקלילות, לתינוקות היה נח גם כשהפכו לילדים בני 3 פלוס.
    אם הייתי גר בקומה 3 ומעלה ללא מעלית, הייתי נוסע ברכב כמו I10 אני לא בטוח שזו הייתה הבחירה שלי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם...

דנה
    13/11/2016

תודה רבה על התשובה,
    אנחנו גרים במרכז הארץ ואני מאמינה שלרוב אני אתנייד עם העגלה בעיר, בשטחים נוחים להליכה והרבה באוטובוסים. יש לנו רכב גדול אבל אני קטנה ובלי הרבה כוח אז חשוב לי שיהיה לי קל לקפל ולהרים כשאצטרך.
    היום ראיתי את האוייסטר2, אמנם לא ניסיתי להרים אותה אבל היא נראת מרווחת מאוד ודי קלה לקיפול. מכיר אותה? יכול להמליץ?

שוב תודה רבה
    דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2016

שלום דנה,

גודלה סביר ולא גדול בהרבה מהבי, היא כן כבדה בכ- 3 ק"ג יותר מהבי, הקיפול שלה קל ללא הטיולון, יחד איתו זה כבר יותר מסורבל כי צריך קודם לקפל את המעקה, לאחר מכן לקפל את המושב קדימה וגם אז הקיפול ענקי ולהרבה רכבים לא בטוח שתיכנס, במרבית המקרים עדיף לפרק את הטיולון טרם הקיפול.
    אני חושב שלדרישות שלך הבי מתאימה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו