עזרה בבחירת עגלת תאומים/אחים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלת תאומים/אחים
    עינבל
    14/11/2016

קובי שלום.
    בעבר ייעצת לי בנוגע לעגלת אחים של מונסטר בייבי. ייעצת לי גם להושיב את הילד הגדול יותר במעיל על מנת לקבל אינדיקציה מה יהיה כשיהיה גדול יותר. לצערי ובאמת לצערי, כי מדובר בעגלה איכותית היה לו מאוד צפוף והוא מיד התעקש לרדת. הוא היום בן שנה ועשרה חודשים.
    בבקשה תמליץ לי על עגלה אחרת בעבר אמרת שהיתרונות של מאונטיין באגי טובים אבל נרתעתי בשל חלק המתכת שמתחמם בקיץ הרי הרגליים כבר יהיו ארוכות מן הסתם...
    1. האם החלק של המאונטיין אכן מתחמם ברמה שלילד זה עלול להזיק?
    2. איזו עגלת תאומים נוספת יש לך להמליץ לי?
    3. האם ידוע לך על עגלות תאומים שעומדות להגיע בזמן הקרוב לישראל? אני מעדיפה לחכות עוד קצת אם חיכיתי עד עכשיו אבל לקנות משהו שיהיה לי לעזר ולא לנטל.

אודה לתשובתך ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2016

שלום ענבל,

בעגלות סייד בי סייד, מושב ליד מושב ישנן עגלות כמו ביבה קוקו שטיפה רחבה יותר אך גם רוחב הגלגלים יהיה רחב יותר.

1. האם החלק של המאונטיין אכן מתחמם ברמה שלילד זה עלול להזיק?
    איני יודע, אם לא הייתי שומע זאת ממשתמש בעגלה לא הייתי מעלה על דעתי שזה חסרון. נזק לא יגרם וזה בעיקר יכול להציק.

2. איזו עגלת תאומים נוספת יש לך להמליץ לי?
    ביבה קוקו אך רוחב הגלגלים גדול בכ- 10 ס"מ בהשוואה למונסטרס או הבאגי.

3. האם ידוע לך על עגלות תאומים שעומדות להגיע בזמן הקרוב לישראל?
    לא בקרוב.
    עוד משהו לשקול, איי.בי.סי דיזיין זום זו עגלת רכבת לאורך ולא לרוחב כאשר היתרון הענק שלה הוא שהיא היחידה שהמושבים שלה זהים למושב של עגלת יחיד. לצערי כרגע יש מחסור בשוק אבל אפשר אולי כיד שניה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו