התלבטות לגבי עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה ראשונה
    מרי אלוני
    19/11/2016

קובי שבוע טוב!
    התרשמתי מאוד מהידע הרב שלך ולכן מבקשת את המלצתך.
    אני מתלבטת בין 2 עגלות: עגלת סייבקס פריאם או עגלת מארס של חברת gb. אשמח לשמוע לגבי ההבדלים בינהן ולגבי ההיתרונות והחסרונות של כל אחת מהן. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה...

מרי אלוני
    19/11/2016

בהמשך לשאלה מעלה- לא מצאתי בכלל המלצות לגבי עגלת מארס של gb. האם מומלצת? איכותית?
    תודה מראש מרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/11/2016

שלום מירי,

קודם כל חשוב לדעת שמדובר כיום באותה חברה!
    GB רכשה את סייבקס לפני מספר שנים ויש להם גם מספר דגמים זהים.
    הGB מאוד חדשה בעולם כך שאין מספיק מידע אודתיה. מהתרשמות שלי בגלל גלגלים קטנים וקפיצים קשיחים היא לא ממש נוחה להליכה וניוד, כמו כן הידית אחיזה שלה קצרה ולא מתכווננת ובנוסף לגלגלים והקפיצים יהיה מאוד קשה לעלות ולרדת מדרכות/מדרגות איתה. המושב יחסית צר. סל חפצים מאוד קטן

הפריאם יותר נוחה לתינוק, הטיולון ארוך יותר, נשכב למצב ישר יותר, נוחה יותר לניוד והליכה. הפריאם כבדה יותר, גדולה יותר בקיפול ומסורבלת יותר לקיפול.

אם הרצון הוא יותר לכיוון נוחות ההורה אז המאריס עדיפה אם זה נוחות התינוק וההולכה הפריאם עדיפה.

הייתי ממליץ גם לבדוק את איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס ועגלות הרטן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

מרי אלוני
    20/11/2016

קובי אין כמוך! עזרת לי מאוד ותודה על התשובה המפורטת. לגבי העגלות שציינת אבדוק אותם. עפ"י תשובתך לא נראה שאקנה את העגלות שעליהן שאלתי. מה לגבי הפג פרגו? על איזה דגם היית ממליץ? אם בכלל... חייבת לציין שחשוב לי שהקיפול של העגלה יהיה נוח ויכנס לרכב בקלות. הרכב שלי לא הכי גדול... תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

מרי אלוני
    20/11/2016

קובי אשמח גם לשמוע את דעתך על עגלת ברווי אובו קאר פרימיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/11/2016

שלום,

על ברווי איני ממליץ. היא לא נוחה לתפעול, המושב לא נשכב למצב ישר, לא הכי נוחה לניוד, הליכה ובלימת זעוזעים.

הפג מתקפלת בקלות. אני ממליץ על דגם הבייסיק שנקרא ספורטיבו עם שדרוג לשלדת S. כמו כן ממליץ לרכוש לה מזרן עגלה שנקרא קומפי קוש כי היא אינה מרופדת מספיק, לא בטיולון ולא באמבטיה. אני עדיין חושב ששתי העגלות שציינתי יהיו יותר נוחות להליכה וניוד ויותר נוחות לתינוק, הממבה פלוס תהיה יותר נוחה לקיפול והכנסה לרכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו