התבלטות לפני רכישת עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התבלטות לפני רכישת עגלה
    קובי סופר
    21/11/2016

היי קובי, נמצאים בהתלבטות ממש לפני רכישת עגלה.
    בהתחלה רצינו את דגם הארמדילו פליפ xt אך הבנו שיש איתה קושי בעליית/ירידת מדרגות..בגלל המרווח בין הגלגלים הקדמיים לאחוריים, בנוסף יש מבחר נורא מצומצם של צבעים ועניין הפגוש שחסר בעגלה.

בסופו של דבר חזרנו לבדיקה ונתקלנו ב3 דגמים
    מוצי igo
    אויסטר 2 החדשה
    פג פרגו
    ואשמח לעזרה

1.מלבד הפג פרגו שאנחנו כבר די מכירים ויודעים מה היתרונות של העגלה אשמח אם תוכל לעזור ביתרונות וחסרונות של 2 העגלות הנוספות שציינתי.
    והאם אתה ממליץ עליהן?

2.לגבי הפג במידה ורוכשים את העגלה עם שלדה 51 (עניין תא המטען ברכב) זה גורע ממנה באופן משמעותי והופך אותה לפחות מומלצת ברמה של לוותר עליה לגמרי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התבלטות לפני רכישת עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/11/2016

שלום אייל,

אמורה לצאת פליפ חדשה עם מעקה וסביר שיהיו יותר צבעים אך איני יודע מתי. אפשר לברר מול היבואן מיה בייבי.

לא מומלץ לעלות ולרדת מדרגות עם עגלה כאשר יש תינוק בתוכה, למעשה היצרנים ומכון התקנים אוסרים זאת.

על המוצי אני פחות ממליץ מכיוון שהיא קצת מסורבלת בקיפול, המושב שלה די צר, הגגון לא מכסה מספיק בטיולון והיא לא הכי נוחה להליכה.

האויסטר ענקית בקיפול יחד עם מושב הטיולון וציינת עניין של תא מטען וזה חסרון גדול אם כך. כמו כן שלושת העגלות שציינת נשכבות למצב ישר אך לא שטוח, כולן בעלות שיפוע שלא מאפשר השכבה נוחה על הבטן.

מבין השלוש לדעתי הפג הכי מוצלחת, גם בקיפול ונוחות הקיפול, גם בגלל רוחב הטיולון וגם כי היא מיוצרת באירופה. כמו כן השלדה המומלצת לדעתי היא הS שמספקת נוחות הליכה ובלימת זעזועים טובים יותר מה51 (אם ההליכות הן בעיר וקניונים ההבדל כמעט ולא יהיה משמעותי, הוא יורגש במדרכה משובשת, כורכר, דשא וכו'), ידית דמוית עור נעימה יותר למגע עם בלאי נמוך יותר בניגוד לידית ספוג ב51.
    הפג אינה מרופדת מספיק ואני ממליץ לרכוש מזרן עגלה קומפי קוש שיפתור בעיה זו. אם הלכתם על דגם ה51 אני ממליץ לרכוש מוצר שנקרא סיטי גריפס שישמור על הידית מפני הבלאי ויהפוך אותה לנעימה יותר למגע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

אייל
    22/11/2016

ראשית תודה על המענה המהיר והמפורט.
    בהמשך לתגובתך אני תוהה האם יש עגלה בה הטיולון כן נשכב למצב שטוח?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2016

שלום אייל,

ישנן עגלות כאלו כמו עגלות הרטן, סייבקס פריאם ואיי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס, כל אלו יצרנים גרמניים שפרט להרטן שמייצרת בגרמניה השתיים האחרות מייצרות בסין.
    גם עגלות בבה קאר נשכבות למצב ישר והן מיוצרות בפורטוגל.
    ישנן עגלות סיניות שנשכבות למצב ישר אך לדעתי הן פחות מומלצות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך.

אייל
    22/11/2016

תודה רבה לך על התשובות והעזרה..
    רק לעדכן שיצרנו קשר עם יבואני מאמאס אנד פאפאס כפי שהצעת ובשיחה נאמר לנו כי דגמי 2017 כבר נמצאים בחנויות ושלא צפוי להגיע שום דגם עם מעקה. הם לא מכירים בכלל דבר כזה...
    בכל אופן המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/11/2016

שלום אייל,

ב- 2017 צפוי להגיע דגם שנקרא אוקרו, זה למעשה פליפ משודרגת ++.
    שלדה מעוצבת עם גלגלים גדולים יותר, מושב רחב ומרופד יותר ועוד הרבה פיצ'רים נוספים מעבר לפליפ. דגם זה יגיע עם מעקה. בחו"ל הוא יחל להימכר בשבועות הקרובים, בארה"ב במרץ. בישראל איני יודע. כמו כן דגם הארמדילו (לא פליפ) נמכר עם מעקה גם בישראל, בתערוכה בגרמניה מלפני כחודשיים כששאלתי נאמר לי שגם לפליפ מתוכנן לצאת דגם עם מעקה, לא נאמר לי מתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו