התעניינות לגבי עגלת הרטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התעניינות לגבי עגלת הרטן
    גבריאלה
    22/11/2016

היי בוקר טוב,
    יש לי שאלה לגבי הדגם VIP.
    אני צריכה עגלה וטיולון ללא סל קל. מה המחיר ואיפה ניתן לרכוש?
    לדעתך יהיו מבצעים לקראת סוף שנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעניינות לגבי עגלת הרטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2016

שלום גבריאלה,

כיום הוי.איי.פי נמכרת ב- 4990 ש"ח כאשר המחיר כולל גם סל קל מתנה וזה מבצע סוף שנה. ללא סל קל אני מעריך שמכירה יהיה 4700 ש"ח.
    בתור היבואן של הרטן אני יכול לספר שהמבצע היה מוצלח ונשארה כרגע עגלה אחרונה ולכן שווה להזדרז ולשריין אותה!

ב- 2017 אני מעריך שהיא תימכר ב- 5500 ש"ח ללא סל קל.
    את מוזמנת ליצור איתי קשר בדף הפייסבוק של בייבי בוס אם יש לך שאלות נוספות הקשורות להרטן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/11/2016

שלום גבריאלה,

לסוף שנה היא נמכרת ב- 4990 ש"ח במקום 5500 ש"ח כאשר המחיר כולל גם סל קל ומתאמים מתנה. אני מניח שללא אלו מחירה יהיה 4700 ש"ח.

בתור יבואן הרטן אני יכול להגיד שהמבצע היה יותר מדי מוצלח וכעת ישנה עגלה אחרונה ממודל 2016 ואני ממליץ להזמינה כמה שיותר מהר אם זה רלוונטי. אני מעריך שב- 2017 המחיר יחזור להיות 5500 ש"ח כאשר כל ההבדל הוא רק בצבעים.
    במידה וישנן שאלות נוספות הקשורות להרטן את גם יכולה ליצור עימי קשר דרך דף הפייסבוק של בייבי בוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו