הבדל בין סוגי העגלות של מאמס אנד פאפס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדל בין סוגי העגלות של מאמס אנד פאפס
    טל
    24/11/2016

היינו בחנות אהבנו את העגלות של מאמס אנד פאפס אבל לא הבנו מה ההבדל בין הארמדילו פליפ (חוץ מהקיפול שנרא די מסורבל עם זאת קומפקטי) הסולה 2 (שהבנו שיש לה דגם משופר בצבעי ג'ינס ) , והאורבו 2.
    מחפשים את זאת הכי קלה הכי קומפקטית וקלה לקיפול.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/11/2016

שלום טל,

דווקא לפליפ יש את הקיפול הכי נח מבין השלושה! הדרכה קצרה ואתם מקפלים אותה ביד אחת כשכוס קפה ביד השנייה!

הסולה והאורבו די זהות ולכן אני ממליץ על הסולה, גם כי היא זולה יותר וגם כי הגלגלים שלה טובים יותר.

הארמדילו נותנת יתרונות רבים שהם קיפול ביד אחת, גודל קיפול קטן יותר, בגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו סטרילי, נקי ומפני קרעים, הגגון טוב יותר והסל גדול יותר. מצד שני הסולה נוחה יותר להליכה, זולה יותר ויש לה מעקה לטיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי הגואי כרום

טל
    26/11/2016

ירדנו מהמאמס אנד פאפס - היינו במוצצים ומנגנוני הקיפול שם כבר שחוקים והיה ממש קשה לקפל את העגלות , מה שגורם לי לחשוב על הבלאי שיגרם אצלנו למשך שנים.
    החלטנו על הגואי כרום אבל שמנו לב שיש באלגן בתת דגמים , המוכרות בחנות לא יודעות בעצמן איזה תת דגם הם מוכרות . אם תוכל להסביר לנו איך להבדיל בין דגם 2016 דגם 2015 והדלוקס אשמח . לא רוצה להסגר על דגם ולקבל משהו אחר בסוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/11/2016

שלום טל,

לדעתי איכות המוצר במאמאס אנד פאפאס גבוהה מאשר בכרום. נשמע לי מוזר מה שרשמת! אני עובד עם חנויות במגזר החרדי ששם העגלות עובדות שעות נוספות ואפילו מהמגזר הזה לא נתקלתי בתלונות על דבר כזה. מה שציינת יכול להיפתר לדעתי עם שימון קל של המנגנון (דבר ש"פ הוראות כל יצרן חייב להעשות כל 6 חודשים).

לגבי דגמים בכרום, אכן זה מאוד מבלבל ומשתנה לעיתים יותר מדי קרובות ולכן ההמלצה שלי פשוטה והיא ללכת על דגם הDLX שבו יש את כל מה שאני ממליץ בכרום. מה שאני ממליץ הוא הדגם עם הגלגלים הגדולים יותר אשר עשויים גומי ולא פלסטיק ובעל קפיצים אדומים מעל לגלגלים האחוריים, ככל הידוע לי זה קיים רק בDLX נכון להיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדיין...

טל
    28/11/2016

לגבי המאמאס - דיברתי על המנגנון של הפליפ , הידית לא הסתובבה עד הסוף ובגלל זה אי אפשר היה לקפל את העגלה . לא מובן לי איך אפשר לשמן את זה.
    ובכל מקרה ההבדל בין העגלות הוא בערך 1000 שקל ולדעתי הדגם החדש של הגואי לגמרי ענה על הציפיות . הבעיה שקשה להבין איזה דגם הוא מה. למשל את הדלוקס לא ראינו באף מקום ולא בטוחה שאנחנו מעוניינים כי מבחינתנו גלגלים גדולים יותר זה עוד מקום בבגז ועוד משקל .
    הדגם "החדש 2016" שראינו היה בעל גלגלים אחוריים קצת יותר קטנים אבל לא מפלסטיק אלא מגומי . אמבטיה ענקית וגגון בטיולון ממש ארוך עם פתח אוורור.
    מס]פר אתרים מפרסמים את התיאור הנ"ל:
    "עגלת תינוק גואי כרום דגם 2016 – העגלה שמאפשרת חופש פעולה, נוחות, קלות תמרון, קיפול קומפקטי וכל זה במחיר שפשוט אי אפשר לסרב לו
    Joie מציגה את CHROME העגלה הרב ערוצית הראשונה בעולם! פשוט הכל בעגלה אחת!
    חדש בדגם – גלגלים אחוריים מוקטנים לחווית נסיעה זריזה יותר וקיפול קומפקטי
    חדש בדגם – משקל נמוך יותר בכמעט 1 ק"ג
    חדש בדגם 2016 – רשת אוורור אחורית בגגון
    חדש בדגם 2016 – גגון מוארך עם רוכסן
    חדש בדגם 2016 – 5 מצבי שכיבה בגב (במקום 3 בדגם הקודם)
    "
    הבעיה שהם בעצמם לא יודעם איך להבדיל , האם הצבעים יכולים לעזור? ראיתי שבדגמים הישנים הצבעים אחידים ובחדשים הם סגנון גינס כזה באפור , חול או כחול.
    לגבי המשקל גם יש בעיה גדולה כי כל מוכר מפרסם משהו אחר לגמרי על טווח - בין 9 ל 11.5 קילו שזה משמעותי.
    מבולבלת לגמרי ... אשמח לעזרה או לפחות להפנייה ליבורן שאוכל לשאול אותו .

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2016

שלום טל,

לגבי הפליפ, כשניהלתי חנות הייתה לנו פליפ קרוב לשנתיים בתצוגה ולא נתקלתי בבעייה כזו. לצערי יש חנויות שבכוונה מחבלות במוצר בכדי להראות אי תקינות ולמכור משהו אחר עם יותר רווח! אני נתקל בזאת לא פעם ולכן ממליץ לבדוק במספר חנויות ולאחר הסבר תפעול מהמוכר להתנסות לבד בהכל!
    לא מזמן ביקרתי בחנות שראיתי שמפרקים מאחת העגלות פין בגלגל האחורי כדי שיפול כל פעם שיגעו בעגלה.

לגבי הכרום אכן יש ריבוי דגמים, הדגם שראיתם נקרא 2016 ואם הוא עונה לציפיות אז חבל להסתבך.
    המשקל הוא סביב ה 11.5 ק"ג כאשר ה 9 מתייחס למשקל ללא גלגלים. יצרנים רבים מפרסמים את הנתון לללא הגלגלים בכדי להראות שהמוצר קל יותר וגם בגלל שהגלגלים ניתנים לשליפה.
    הדגם עם ה- 5 מצבים וגגגון מוארך הוא החדש יותר.
    החסרון הגדול הוא שהגלגלים קטנים ובלימת הזעוזעים מאוד קשיחה. זה יכול להיות חסרון גדול או בכלל לא, מאוד תלוי אזור המקורים והיכן תטיילו עם העגלה. התלונה המרכזית על דגם זה שהאמבטיה רועדת בזמן ההליכה ולכן אני חוזר, לתוואי ההליכה יש חשיבות עצומה.

היבואן נקרא במבינו קינג ואפשר ליצור איתם קשר בדף הפייסבוק שלהם.
    באם לא תצליחו צרו איתי קשר דרך דף הפייסבוק שלי - בייבי בוס
    ואני ארשום לך את הטלפון הנייד של מנהל המכירות של החברה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו