מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלות לתינוק ראשוןיפית26/11/2016
היי קובי ,
אני מתלבטת בין 3 עגלות לתינוק ראשון ואשמח שתייעץ לי
חשובה לי הנראות של העגלה ושתהיה יפה אבל עם זאת יש כמה פרמטרים הרבה יותר קריטיים עבורי וחשובים מאוד ..
העגלות שאני מתלבטת ביניהן הן-
1. מוצי אייגו
2. פג פרגו שאם אני לוקחת אותה אני עושה שילוב של האמבטיה של הספורטיבו והטיולון של הפופ אפ , יחד עם שלדה s
3. אויסטר 2
מבחינת המראה הכי אהבתי את איך שהמוצי נראית, מרשימה מאוד ונראית חדשנית
האויסטר אחריה והפג אחרונה כי היא נראית לי קצת כמו העגלות של פעם
מבחינת התכונות שחשוב לי שיהיו בעגלה-
1. אמבטיה רחבה (בשאיפה להשאיר בה את התינוק עד כמה שיותר מאוחר)
2. עגלה יציבה עם בולמי זעזועים טובים
3. טיולון עם מצב שכיבה מלא ושניתן לכוון אותו לשני כיוונים
4. אפשרות להרכיב את הסלקל על העגלה
5. קיפול לא מסורבל מדי
מבחינת משקל וגודל אין בעיה כי יש מספיק מקום בבגאז׳ ואני גרה בבניין עם מעלית .
אשמח לדעת איזה עגלה הכי עונה על הציפיות ומה הכי מומלץ
ושאלה נוספת לגבי סלקל-
נאמר לי על ידי מישהי שהסלקל של הפג פרגו לא נוח לתינוק והתינוק ממש מקופל בתוכו והראש נשמט
השאלה אם הכריות שמגיעות יחד עם הסלקל מונעות את זה או שמומלץ כבר להחליף אותו לסלקל אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/11/2016שלום יפית,
על המוצי אני פחות ממליץ מכיוון שהיא קצת מסורבלת בקיפול, המושב שלה די צר, האמבטיה צרה, הגגון לא מכסה מספיק בטיולון והיא לא הכי נוחה להליכה. כמו כן היא הכבדה מבין השלוש.
האויסטר ענקית בקיפול יחד עם מושב הטיולון, גם בתא מטען נדיב מומלץ לבדוק שהיא נכנסת. כמו כן שלושת העגלות שציינת נשכבות למצב ישר אך לא שטוח, כולן בעלות שיפוע שלא מאפשר השכבה נוחה על הבטן.
מבין השלוש לדעתי הפג הכי מוצלחת, גם בקיפול ונוחות הקיפול, גם בגלל רוחב הטיולון וגם כי היא מיוצרת באירופה. כמו כן השלדה המומלצת לדעתי היא הS שמספקת נוחות הליכה ובלימת זעזועים טובים יותר, ידית דמוית עור נעימה יותר למגע עם בלאי נמוך יותר
הפג אינה מרופדת מספיק ואני ממליץ לרכוש מזרן עגלה קומפי קוש שיפתור בעיה זו.
לגבי סל קל, מחקר ענק באנגליה המליץ שתינוקות לא ישהו יותר מ- 30 דקות ביום בסל קל! לכן כל עניין החיבור לדעתי מאוד מאוד מיותר. הפג קיבל דירוג בטיחות מקסימלי ולדעתי הוא סובל מחוסר נוחות עקב בסיס האיזופיקס, ללא בסיס לא תרגישו באי נוחות שונה משאר הסל קלים ולצערי אף סל קל הוא אינו נח לתינוק. אין בישראל אפשרות לחבר סל קל אחר על העגלה או לרכוש בסיס נשכב כמו שנמכר לפג בארה"ב (דבר שפותר את בעית האי נוחות).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
יפית27/11/2016עזרת לי מאוד
רכשנו את הפג פרגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)