עגלת איה בייבי ומאמס אנד פאפס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת איה בייבי ומאמס אנד פאפס
    מריאנה
    27/11/2016

היי,
    אני מתלבטת בין עגלת מאמס אנד פאפס לבין איה בייבי.. אשמח לשמוע את דעתך על שתיהן.
    *הבעיה שלי עם המאמס זה גובה העגלה שלדעתי נמוך ביחס לשאר העגלות, וגודל האמבטיה שלדעתי קטן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/11/2016

שלום מריאנה,

אכן אלו החסרונות של מאמאס אנד פאפאס ולעומת זאת באיה בייבי מקבלים מוצר כבד בהרבה, מסורבל יותר לקיפול וגדול יותר בקיפול. האמבטיה לא בהרבה יותר רחבה והטיולונים די זהים ברוחבם. כמו כן באיה בייבי בשינוי מצב משכיבה למצב ביניים, מצב הביניים הוא כמעט ישיבה ולדעתי זו קפיצה חדה מידי.
    הייתי יותר ממליץ על הסולה של מאמאס אנד פאפאס.
    אם גובה חשוב לך והתקציב יכול להימתח אני ממליץ לך לבדוק את עגלה איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת abc

מריאנה
    28/11/2016

תודה על המענה המהיר...
    לגבי עגלת abc.. לא ראיתי ביקורות טובות עליה מאימהות מנוסות... וגם הקיפול שלה פחות נוח בהשוואה לעגלות אחרות (כמו פעולת דריכת נשק ומצריכה 2 ידיים).
    ומה בכל זאת היתרונות, לדעתך, של העגלה הזו, על פני עגלות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2016

שלום מריאנה,

ראית ביקורת על דגם שנקרא ממבה, זהו דגם שיצא מליין היצרן ולא קשור להמלצתי.
    חברת ABC עשתה טעות ענקית שקראה לדגם "ממבה פלוס" בכוונה להראות שזו ממבה משופרת. מדובר בדגם אחר ושונה לחלוטין והשם רק הטעה אנשים רבים וב- 2017 הם יתנו לאותו דגם שם שונה כדי למנוע טעויות. הרבה הרבו לטעות וערבבו בין הדגמים כפי שגם לך קרה.

הקיפול בממבה פלוס פשוט, משיכה קלה של 2 פינים והעגלה מתקפלת יחד עם הטיולון.
    האמבטיה שלה גבוהה מאוד, מרווחת ובעלת מזרן מאוורר. האמבטיה מתקפלת בקלות ואפשרי גם יחד עם השלדה אבל לדעתי זה מיותר.
    הטיולון מציע פטנט ייחודי שלא קיים באף עגלה, יש לו 3 מצבי שכיבה כאשר במצב הסופי הוא בתנוחת ערסול שיש לה מספר יתרונות אך גם חסרונות ובלחיצת כפתור מקבלים מצב רביעי של שכיבה שטוחה כמו באמבטיה, לשכיבה שטוחה יש יתרונות אבל גם חסרונות ביחס לתנוחת ערסול ולכן בממבה פלוס נהנים מכל היתרנות! המושב כולו מרופד בממורי פואם (ויסקו) אשר תומך טוב יותר בגוף, מרופד טוב יותר ונח יותר.
    מערכת הקפיצים מספקת בלימת זעזועים מושלמת על כל משטח מכיוון שהמערכת ניתנת לשליטה (מצב רך, ביניים או קשיח).
    חומר הצמיג הוא כמו של רכב/אופניים רק ללא פנימית. מספק נוחות הליכה טובה יותר עם בלאי נמוך יותר. הגלגל הקדמי גדול ביחס לעגלות אחרות, מה שמשפר נוחות הליכה ומאפשר עלייה לשפת מדרכה במעברי חציה ללא הרמת החלק הקדמי.

מדובר במוצר ברמה מאוד גבוהה והמחיר בהתאם. אני ממליץ לראות בחנות, להתנסות בהליכה, בקיפול ואז לקבל את הרושם הנכון. היא נמכרת בכמויות קטנות בארץ ולכן קשה למצוא מידע לגביה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל או כיסא בטיחות

מריאנה
    29/11/2016

תודה על המענה... עזרת לי מאוד בהתלבטות לגבי העגלה..
    כעת אני מתלבטת לגבי סלקל או כיסא בטיחות מגיל 0...
    מה עדיף???
    ואיזו חברה? שמעתי על סייבקס, מקסי קוזי, איוונפולו...
    מה הכי בטיחותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/11/2016

שלום מריאנה,

לסל קל יש כמה יתרונות:
    1. הזווית טובה יותר לתינוק אבל עדיין רחוקה מלהיות טובה, נוחה או בריאה.
    2. הסל קל יכול לצאת מהרכב יחד עם התינוק. תינוק שנרדם לא חייב להתעורר ביציאה מהרכב.
    3. רכישת כסא כעת תגביל אתכם לכסאות היקרים מאוד.
    במרבית המקרים ההורים רוכשים אותם בכל מקרה לאחר הסל קל אז זהו חסרון חלקי.

לגבי המלצה על סל קל מאוד תלוי אם יש רצון לחבר לעגלה. חשוב לדעת שמחקר ענק שהתפרסם בבריטניה המליץ באופן חד משמעי שהתינוקות ישהו בסל קל או כסא בטיחות כמה שפחות עד גיל שנה. ההמלצה היא עד חצי שעה ביום.

המלצתי היא על סל קל צ'יקו קייפיט 30, בעל דירוג מקסימלי בבטיחות, בעל דירוג גבוהה בנוחות לתינק, נוחות תפעול והוא נמכר יחד עם בסיס בעוד הסל קלים שהזכרת נמכרים כמעט במחיר זהה לצ'יקו רק ללא בסיס שעולה עוד כ- 500/600 ש"ח. חיסרון: לא מתחבר כמעט לאף עגלה.

לגבי כסא, צ'יקו נקסטפיט הוא המשך ישיר של הסל קל ובעל דירוג בטיחות מקסימלי וכנ"ל בנוחות, לדעתי ככסא מגיל לידה אין מוצר שקרוב לרמתו בעניין הנוחות והשכיבה לתינוק. הוא נשכב לזווית כמעט זהה לסל קל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו