ילדה ראשונה התלבטות בין כמה עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ילדה ראשונה התלבטות בין כמה עגלות
    שירין
    27/11/2016

היי, אנחנו במסע אחר רכישת עגלה ,דירת קרקע, תא מטען מרווח רגיל ,חשוב שתהיה יחסית גבוהה או עם ידית אחיזה מתכווננת. ברור לי שאין עגלה מושלמת אך מהסקר הראשון שנעשה המליצו לנו על מס' עגלות כגון: פג פרגו שהבנתי מהרבה אנשים שהם מרוצים אך פחות מוצאת בעניי מבחינת מראה , סייבקס פריאם שמוצאת חן בעיניי מבחינת מראה אבל הבנתי שכבדה והטיולון לא כזה נוח לילד, סלסה נוחה וטובה אבל הצבעים לא מצאו חן בעינינו, עגלת בבה קאר ששמענו עליה דעות חלוקות וקיצוניות לפה ולשם , ועגלת BELI +GB MARIS שהמליצו אך בשטח אין הרבה מידע וניסיון לגביהI לכן לא גיבשנו שום דעה . איזה מבין העגלות שהוזכרו הינך ממליץ ומה המסקנות שלך לגביהן? אודה לך מאוד על תשובתך הכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/11/2016

שלום שירין,

הפג לדעתי מומלצת מאוד. הGB חדשות מאוד וקשה לדעת. מבדיקה שלי הבלי לא נשכבת למצב ישר ולכן אני פחות ממליץ. למריס אין ידית מתכוננת ולדעתי זה חסרון עצום כי בשילוב גלגלים קטנים וקפיצים קשיחים יהיה מאוד קשה לעלות איתה מדרכות. הסל קטן במריס. סייבקס היא חברה ששייכת לGB, לדעתי הפריאם אכן כבדה ומסורבלת לתפעול אבל דווקא לתינוק היא טובה ונוחה.

הסלסה סובלת מאותו חסרון בטיולון. דגם הממבה פלוס של אותה חברה כבר פותר את החסרון ואני ממליץ מאוד על דגם זה. לדעתי הוא קיים רק בצבע אחד. אני ממליץ להתפשר על זה אבל אני לא נכנס לשיקולי טעם.

בבה קאר, לדעתי טובות מהGB אבל אני פחות ממליץ.

מבין כל הדגמים שציינת אני ממליץ על הפג הכי הרבה אבל יותר על ממבה פלוס שלא ציינת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שיריו
    27/11/2016

ראשית תודה על תשובתך הכנה, לגבי הפג פרגו הבנתי שיש 3 דגמים, ספורטיבו וקומפרטו ופופ אפ . בספורטיבו נורא אהבתי שהאמבטיה מתכווננת אבל הבד של הקומפרטו יותר נעים והפופ אפ מאוד יקרה. הבנתי ששילדה s היא המומלצת . מה היא המלצתך לגבי אחד הדגמים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2016

שלום שירין,

האמבטיה מתכווננת בכל דגמי הפג!

הפופ אפ נותנת יתרון אחד וזו האמבטיה שקלה יותר בקילו וחצי וניתנת לקיפול. כמו כן לה ולקומפלטו יש רשת איוורור שאין בספורטיבו.

אם את מוכנה להתפשר על אלו הייתי ממליץ לחסוך הרבה כסף וללכת על גרסאת הספורטיבו הבסיסית. סה"כ הבדים לא מפנקים בכל הדגמים ולכן אני ממליץ לרכוש מזרן קופי קוש שיפתור בעיה זו, לכן חבל לשלם יותר על בד כשבכל מקרה תשימו מעליו מזרן.

אכן שלדת הS מומלצת מאוד לדעתי ביחס לשלדים האחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו