הריון ראשון ב"ה. מבולבלים ומיואשים.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הריון ראשון ב"ה. מבולבלים ומיואשים.
    רחלי מויאל
    27/11/2016

שלום וברכה.

אנחנו בהריון ראשון לקראת לידה בסוף חודש ינואר בעז"ה.
    עשינו סבב בחנויות ויצאנו מבולבלים מאוד.
    אין לי כיוון לעגלה מסויימת ואשמח מאוד שתמליץ לנו על עגלה.

הכי חשוב לנו זה נוחות התינוק! מבחינת סל שכיבה ומבחינת טיולון. טווח מחירים בין 2000-4000 ₪
    לא משנה לנו עגלה קלה או לא. באמת רק מה שנוח לתינוק. לא חושבים על נוחות ההורים בכלל.

תודה מראש. ובאמת נשמח לעזרה כי מרגישה שזה מתקרב בצעדי ענק ואפילו כיוון אין לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    27/11/2016

שלום רחלי,

אכן אני חושב שכיוון החשיבה שלך נכון מאוד.
    קצת חורגות מהתקציב אבל עונות לדרישות שלך ואני ממליץ עליהן בחום: ממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין, עגלות הרטן.

מדובר ב- 2 חברות גרמניות שהחשיבה שלהן היא התינוק קודם כל, נוחות ההליכה ובלימת הזעזועים (מתקשר לנוחות התינוק כדי שלא יחוש רעידות וטלטלות). יחד עם זאת הן נוחות גם להורה כי לדעתי נוחות ניוד והליכה זהו הפרמטר הכי חשוב בעגלה לאחר נוחות התינוק. אנו 99% מהזמן הולכים עם העגלה ולא מקפלים או מרימים אותה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ובהמשך לתשובתך..

רחלי מויאל
    28/11/2016

הסתכלתי על העגלות שהמלצת. הם באמת נראות מעולות אבל לצערי המחירים שנתקלתי בהם ממש חורגים מהתקציב שלנו... :(

אם יש לך עוד המלצה לעגלות טובות וקצת יותר זולות ממה שציינת קודם, אני יותר מאשמח לשמוע המלצתך.

תודה מראש וברכת המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/11/2016

שלום רחלי,

אשמח לעזור לך למצוא את העגלות שהמלצתי במחירים טובים יותר
    אם תפני אליי בדף הפייסבוק שלי - בייבי בוס בהודעה פרטית. ניתן גם למצוא במחיר שיעמוד בתקציבכם!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו