מאמאס אנד פאפאס או יויו - טיולונים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מאמאס אנד פאפאס או יויו - טיולונים
    טלי
    28/11/2016

הראשונה מדגם אורבו 2 הרבה יותר יפה ומרשימה והיא הראית מפנקת כזאת. היויו הבנתי שהנוחות שלה מטורפת אבל לי אישית נראית פתוחה בצדדים ולא מתאימה לתינוקת בת חצי שנה שעוד לא יושבת.. וכמובן שגם כלפי חוץ הרבה פחות יפה...
    אני מדברת רק על טיולונים כרגע והמחיר פחות או יותר זהה..מה המלצותיך?
    והאם הנחות של בלאק פריידי חלות גם על עגלות כי אישית לא נתקלתי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/11/2016

שלום טלי,

האורבו יותר עגלה, היא כבדה יחסית לטיולונים, פחות נוחה לניוד והליכה, גדולה בקיפול בתור טיולון. באופן כללי גם בתור עגלה אני פחות ממליץ עליה. דגם הארמדילו של אותה חברה יותר קרוב לענות להגדרת טיולון אבל עדיין זה לא טיולון קלאסי.

היויו בהחלט לא מושלמת בכל הקשור לנוחות התינוק אבל מדובר בטיולון סופר קל, בעל קיפול סופר קטן, נוחה מאוד להליכה. צריך לשים על כף המאזניים את נוחות התינוק מול הנוחות שלכם ואז מכאן להחליט ולהתייעץ איתי שוב.

בבלאק פריידי היו הנחות על כל העגלות והטיולון במוצצים לדוגמא 20%, מיי בייבי ירכא וחנויות פרטיות הגיבו למבצע ואף מכרו חלק מהדגמים במחיר מוזל יותר. עד כמה שידוע לי המבצעים כבר הסתיימו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו