התלבטות לגבי עגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה ראשונה
    דינה
    02/12/2016

שלום,
    אשמח לשמוע את דעתך לגבי היתרונות והחסרונות של דגמי העגלות הבאים: בוגבו קמיליון, בייבי ג'וגר סיטי מיני, oyster 2, פרגו ספורטיבו ואינגליזינה טרילוגי.
    תודה,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/12/2016

שלום דינה,

על הקמיליון אני פחות ממליץ כי הטיולון לא נשכב למצב שטוח.
    על בייבי ג'וגר אני פחות ממליץ כי הטיולון חד כיווני, משענת הרגליים לא מתכווננת, הבדים פחות נעמים לאקלים שלנו.
    אויסטר עגלה טובה אך די מסורבלת בתפעול וענקית בקיפול יחד עם טוילון.
    הפג מאוד מומלצת כי התפעול והקיפול נוחים, הגודל סביר ואיכות היצור ברמה טובה. היא לא מרופדת היטב ולכן מומלץ לרכוש מזרן נוסף לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון.
    האינגלזינה נוחה מאוד להורה ולקיפול, איכותית כמו הפג אבל פחות נוחה לניוד ולכן אני אישית פחות מתחבר לסגנון זה של עגלה. דגם הקוואד שלהם הרבה יותר מוצלח מבחינה זו אבל זה בא על חשבון קיפול גדול יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

דינה
    02/12/2016

ראיתי שאתה ממליץ על עגלות הרטן, איזה דגם מומלץ והאם יש לך המלצות נוספות על עגלות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום דינה,

בהרטן מאוד תלוי אזור המגורים והדרישות מהעגלה.
    דגם הVIP הוא הכי אידיאלי למרבית הרוכשים בארץ.
    הוא זהה מבחינת חלק מהתכונות ואפילו קצת במראה לבוגבו קמיליון רק עם כמה הבדלים: האמבטיה גבוהה יותר, הטיולון שוכב למצב שטוח, יש אמבטיה לחוד וטיולון לחוד, יש מערכת בולמי זעזועים מעולה והיצור גרמני.
    עגלה נוספת שאני ממליץ עליה היא איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס.

חשוב לציין שההמלצות שלי מגיעות מנקודת מבטי אשר לדעתי החשוב בעגלה הוא נוחות התינוק, בטיחות התינוק, יכולת הניוד וההולכה של העגלה, מערכת קפיצי העגלה. מנקודת מבטי למשקל העגלה וגודל הקיפול יש פחות חשיבות כיוון שאם נלך על עגלות שמציעות את זה אז נאלץ להתפשר על נוחות התינוק במרבית המקרים. להרים עגלה ששוקל 2 עד 3 קילו יותר במשך 10-20 שניות לרכב לדעתי זה משהו שאפשר להתמודד איתו ורוב העגלות יכנסו כמעט לכל רכב. בהליכה דווקא עם עגלות מהסוג שהמלצתי המשקל שלהן כלל לא יורגש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו