מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגבי טיולון ג'ואי בריסקשירה04/12/2016
היי קובי
רכשנו טיולון של ג'ואי בריסק דלוקס ף מבד ג'ינס (היקר יותר).
רציתי לשאול האם זה נורמלי הרעש הזה של הגלגלים בזמן הליכה על מדרכה. לא רגילה לרעש כזה,היות ובעגלה שלי כמעט ולא נוצר רעש.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/12/2016שלום שירה,
קשה לי לענות מבלי לשמוע על איזה רעש מדובר.
אם זה חריקות זה דורש טיפול, אם זה רעש שנובע ממגע הגלגל בקרקע זה רעש תקין. בכל זאת מדובר בגלגל קשיח כאשר בעגלות (בעיקר יקרות) חומר הגלגל יקר ואיכותי משמעותית מאשר טיולונים זולים).
אני ממליץ לפנות לחנות ממנה נרכש הטיולון בכדי שישמעו לרעש וידעו אם זהו רעש תקין או דורש טיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבמשך לשאלה הקודמת
שירה04/12/2016מדובר ברעש שנוצר כתוצאה מהמגע עם הקרקע..ורק כאשר הולכים על מדרכה(אבנים משתלבות).ברצפה חלקה אין את הרעש. זה פשוט רעש של התזוזה של העגלה. כנראה בגלל שהגלגלים מפלסטיק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/12/2016שלום שירה,
על פניו אני חושב שזו אינה בעיה/תקלה ואיכות הגלגל היא הגורם לכך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אבל לא ברור לי דבר אחד
שירה04/12/2016אז אתה אומר שאיכות הגלגלים של הג'ואי בריסק לא טובה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/12/2016שלום שירה,
האיכות היא בינונית כיאה למוצר "זול". שוב מחירי העגלות כמעט משולשלים בהשוואה למחירי טיולונים כי שם היצרנים מרכיבים את המוצר מחומרים איכותיים יותר וככל שהמחיר עולה במרבית המקרים איכות המוצר עולה. בטיולון מטרת היצרן היא לחסוך: לחסוך במשקל, לחסוך במחיר, לחסוך בגודל וכו', לכן החומרים בסיסיים יותר. ביחס למחיר האיכות של הבריסק טובה מאוד, רק בצ'יקו שנמכרת סביב אותו מחיר אני חושב שאיכות הגלגל טובה יותר ורק בטיולונים שיקרים יותר איכות הגלגל טובה יותר אבל זה כמובן גורם לתוספת מחיר ומוסיף גם למשקל המוצר ברוב המקרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)