שאלה לגבי טיולון ג'ואי בריסק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיולון ג'ואי בריסק
    שירה
    04/12/2016

היי קובי
    רכשנו טיולון של ג'ואי בריסק דלוקס ף מבד ג'ינס (היקר יותר).
    רציתי לשאול האם זה נורמלי הרעש הזה של הגלגלים בזמן הליכה על מדרכה. לא רגילה לרעש כזה,היות ובעגלה שלי כמעט ולא נוצר רעש.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום שירה,

קשה לי לענות מבלי לשמוע על איזה רעש מדובר.
    אם זה חריקות זה דורש טיפול, אם זה רעש שנובע ממגע הגלגל בקרקע זה רעש תקין. בכל זאת מדובר בגלגל קשיח כאשר בעגלות (בעיקר יקרות) חומר הגלגל יקר ואיכותי משמעותית מאשר טיולונים זולים).

אני ממליץ לפנות לחנות ממנה נרכש הטיולון בכדי שישמעו לרעש וידעו אם זהו רעש תקין או דורש טיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבמשך לשאלה הקודמת

שירה
    04/12/2016

מדובר ברעש שנוצר כתוצאה מהמגע עם הקרקע..ורק כאשר הולכים על מדרכה(אבנים משתלבות).ברצפה חלקה אין את הרעש. זה פשוט רעש של התזוזה של העגלה. כנראה בגלל שהגלגלים מפלסטיק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום שירה,

על פניו אני חושב שזו אינה בעיה/תקלה ואיכות הגלגל היא הגורם לכך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי אבל לא ברור לי דבר אחד

שירה
    04/12/2016

אז אתה אומר שאיכות הגלגלים של הג'ואי בריסק לא טובה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/12/2016

שלום שירה,

האיכות היא בינונית כיאה למוצר "זול". שוב מחירי העגלות כמעט משולשלים בהשוואה למחירי טיולונים כי שם היצרנים מרכיבים את המוצר מחומרים איכותיים יותר וככל שהמחיר עולה במרבית המקרים איכות המוצר עולה. בטיולון מטרת היצרן היא לחסוך: לחסוך במשקל, לחסוך במחיר, לחסוך בגודל וכו', לכן החומרים בסיסיים יותר. ביחס למחיר האיכות של הבריסק טובה מאוד, רק בצ'יקו שנמכרת סביב אותו מחיר אני חושב שאיכות הגלגל טובה יותר ורק בטיולונים שיקרים יותר איכות הגלגל טובה יותר אבל זה כמובן גורם לתוספת מחיר ומוסיף גם למשקל המוצר ברוב המקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו