מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין בחירת עגלה לילד ראשון- אויסטר, פג פרגו, מוצימור04/12/2016
היי קובי,
יש לי התלבטות בנוגע לעגלות הבאות:
* חשוב לי מאוד שהעגלה תיהיה איכותית, נוחה לתינוק, נוחה לקיפול ושתהיה יפה.
1. אויסטר 2 או אויסטר זירו.
האויסטר זירו זולה מהאויסטר 2 (3,190 ש"ח לעומת 4,500 ש"ח). אחד החסרונות בדגם הזירו הוא שלא ניתן להושיב את התינוק נגד כיוון הנסיעה. השאלה היא עד כמה זה קריטי? שכן מצד שני העגלה קלה יותר מבחינת המשקל. לפיכך, אם החלטתי לבחור כבר באויסטר, אשמח לעצתך איזה דגם לבחור.
2. פג פרגו בוק פופ אפ עם שלדה S+ (הבעיה היא שפחות התחברתי לצבעים שמגיעים בדגם של הפופ אפ). בנוסף, מה דעתך על הסל קל של הפג פרגו שמגיע עם העגלה? והאם הוא עדיף על הסל קל של סייבקס דגם אטון 1?
3. מוצי אייגו
4. מאמס אנד פאפס אורבו 2
תודה רבה,
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/12/2016שלום מור,
1. על הזירו אני פחות ממליץ משתי סיבות: 1. שינוי המצבים עם שרוך שזה מנגנון פחות טוב לדעתי. 2. כפי שציינת הטיולון חד כיווני, מחקרים מראים שיש לדבר זה השפעות רבות (לרעה) על התינוק ולכן אני ממליץ תמיד על טיולון דו כיווני.
האויסטר כבר פותרת 2 חסרונות אלו אבל קצת מסורבלת בתפעול ומתקפלת לגודל גדול מאוד יחד עם הטיולון, דרך הקיפול קצת מסורבלת. אם מתאפשר לפרק את הטיולון טרם הקיפול אז לא תהיה בעיה. כמובן שמבין 2 הדגמים האויסטר עדיפה.
2. הבוק איכותית וקלה לתפעול וקיפול, הגודל סביר ולכן מבין כל הדגמים עליה אני הכי ממליץ. אני בעד מוצר טוב שיראה פחות טוב מאשר מוצר שנראה טוב ומתפקד פחות טוב. הסל קל של פג קיבל דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים בעוד אטון 1 קיבל 4 ולכן הפג מומלץ יותר. אטון 4 של סייבקס כבר קיבל דירוג דומה לפג אבל הוא יקר משמעותית מאטון 1.
3. המוצי מסורבלת בתפעול והאמבטיה והטיולון צרים, הגגון קטן ולכן אני פחות ממליץ.
4. האורבו בעלת גלגלים קטנים וזה יוצר בלאי מהיר יותר, כמו כן יכולת הניוד פחות טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)