התלבטות בין בחירת עגלה לילד ראשון- אויסטר, פג פרגו, מוצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין בחירת עגלה לילד ראשון- אויסטר, פג פרגו, מוצי
    מור
    04/12/2016

היי קובי,
    יש לי התלבטות בנוגע לעגלות הבאות:
    * חשוב לי מאוד שהעגלה תיהיה איכותית, נוחה לתינוק, נוחה לקיפול ושתהיה יפה.
    1. אויסטר 2 או אויסטר זירו.
    האויסטר זירו זולה מהאויסטר 2 (3,190 ש"ח לעומת 4,500 ש"ח). אחד החסרונות בדגם הזירו הוא שלא ניתן להושיב את התינוק נגד כיוון הנסיעה. השאלה היא עד כמה זה קריטי? שכן מצד שני העגלה קלה יותר מבחינת המשקל. לפיכך, אם החלטתי לבחור כבר באויסטר, אשמח לעצתך איזה דגם לבחור.
    2. פג פרגו בוק פופ אפ עם שלדה S+ (הבעיה היא שפחות התחברתי לצבעים שמגיעים בדגם של הפופ אפ). בנוסף, מה דעתך על הסל קל של הפג פרגו שמגיע עם העגלה? והאם הוא עדיף על הסל קל של סייבקס דגם אטון 1?
    3. מוצי אייגו
    4. מאמס אנד פאפס אורבו 2

תודה רבה,
    מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/12/2016

שלום מור,

1. על הזירו אני פחות ממליץ משתי סיבות: 1. שינוי המצבים עם שרוך שזה מנגנון פחות טוב לדעתי. 2. כפי שציינת הטיולון חד כיווני, מחקרים מראים שיש לדבר זה השפעות רבות (לרעה) על התינוק ולכן אני ממליץ תמיד על טיולון דו כיווני.
    האויסטר כבר פותרת 2 חסרונות אלו אבל קצת מסורבלת בתפעול ומתקפלת לגודל גדול מאוד יחד עם הטיולון, דרך הקיפול קצת מסורבלת. אם מתאפשר לפרק את הטיולון טרם הקיפול אז לא תהיה בעיה. כמובן שמבין 2 הדגמים האויסטר עדיפה.

2. הבוק איכותית וקלה לתפעול וקיפול, הגודל סביר ולכן מבין כל הדגמים עליה אני הכי ממליץ. אני בעד מוצר טוב שיראה פחות טוב מאשר מוצר שנראה טוב ומתפקד פחות טוב. הסל קל של פג קיבל דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים בעוד אטון 1 קיבל 4 ולכן הפג מומלץ יותר. אטון 4 של סייבקס כבר קיבל דירוג דומה לפג אבל הוא יקר משמעותית מאטון 1.

3. המוצי מסורבלת בתפעול והאמבטיה והטיולון צרים, הגגון קטן ולכן אני פחות ממליץ.

4. האורבו בעלת גלגלים קטנים וזה יוצר בלאי מהיר יותר, כמו כן יכולת הניוד פחות טובה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו