התלבטות בין עגלת מליבו לאינגליזינה קוואד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלת מליבו לאינגליזינה קוואד
    דידי שפיץ
    05/12/2016

מתלבטים בין המליבו אדמקס לבין אינגליזינה קוואד. שתיהן מיד שנייה באותו מחיר. חשוב לנו מאוד נוחות לילד, קיפול קל ולא מאסיבית מדי. חשוב גם שהסלקל יהיה נוח. מה מהן עדיף אם בכלל..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/12/2016

שלום דידי,

הקוואד עדיפה בהרבה. היא מיוצרת באיטליה לעומת המאליבו שבפולין.
    הבדים ואיכות ההרכבה טובים יותר, גם איכות השלד, גלגלים ועוד ברמות גבוהות בהשוואה למאליבו. שתיהן לא קלות משקל אבל הקוואד נוחה יותר לתפעול, שתיהן יחסית גדולות בקיפול. כמוצר חדש הקוואד יקרה בכ- 1000 ש"ח בהשוואה למאליבו ולכן אם הן באותו מחיר הייתי ממליץ על הקוואד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה על הקוואד

דידי
    05/12/2016

והאם הקוואד היא עגלה מומלצת-נוחה סה"כ לילד ולהורה? והקיפול פשוט יחסית? מדובר על דגם 2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2016

שלום דידי,

לדעתי היא נוחה לניוד,איכותית, נוחה לתינוק. להורה קצת פחות בגלל שהיא כבדה מהממוצע והקיפול מצריך פירוק של המושב טרם הקיפול. אישית אני לא רואה זאת כחיסרון ענק ואם אני שם את טובת ונוחות התינוק והניוד אז לדעתי שווה לחיות עם חסרונות אלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו