איך משנים גובה רצועות בוגבו בי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איך משנים גובה רצועות בוגבו בי
    אני
    06/12/2016

אתה פשוט יודע הכל!
    בוגבו בי - כיצד משנים את גובה הרצויות בכתפיים...?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מצב

אני
    06/12/2016

שזה רק להעלות את מצב המשענת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/12/2016

שלום,

אכן כן, ענית לעצמך את התשובה :)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ו... שאלת רכישה הפעם :)

אני
    07/12/2016

אז כאמור יש לנו את הבי, מאוהבת בה, לא מחליפה. לעומת הגדולה שלי, לא מרגישה הפעם צורך לעבור לטיולון. אבל... יש פעמים שטיולון מאוד עוזר - אם נוסעים לאנשהו והבי תופסת מקום, כשיורדים למכולת ברגל להביא כמה דברים, כשהולכים לחוג עם הגדולה והידיים תפוסות וצריך גם לעלות מדרגות עם העגלה ושאר הדברים, ובטח יש עוד כמה פעמים.
    השאלה איזה טיולון... על פניו אני מניחה שהיויו הכי נוחה - מתקפלת ולא תופסת מקום ברכב, קלה כמובן. אבל - לא נראית לי הכי נוחה לבייב, אין הרבה מקום בסל התחתון, לא נראית הכי חזקה וגם לא נראית נוחה לניוד (למרות שכל הטיולונים ככה, פשוט כי הם טיולונים...). אז מה כן? הצ'יקו/ג'ואי? או שאין הבדל משמעותי בינם ליויו ועדיף להשקיע ביויו? (מודעת למחיר, אבל אם זה שווה את זה את נשקיע). אני גם חושבת על הבא/ה בתור, שבטח טיולון נוסף יכול לעזור לכל מקרה ודבר.
    מה דעתך? וכמובן שאם יש אופציות נוספות - אשמח לשמוע!
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר

אני
    07/12/2016

ראיתי את היויו ב 1900 - זה מחיר סביר?
    אני יודעת שבייבי זן מוכרים ב2100, ויודעת שבכלל היבואן הזה (על כל מוצריו) לא מוריד מכירים בשומקום. אז איך...? וזה היויו פלוס כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/12/2016

שלום,

יתרונות היויו, קלה מאוד, נוחה משמעותית להליכה וניוד מול טילונים עם 2 ידיות, הסל טיפה גדול יותר, קיפול סופר קומפקטי.
    החסרונות: יקרה מאוד, אין שכיבה שטוחה, אין מדרך רגליים מתכוונן, הגגון קטן.

המחיר שקיבלת טוב לדעתי.

אם תחליטו שלא להשקיע סכום גבוהה אני ממליץ על הלייטוואי 2 של צ'יקו, טיולון טוב מאוד ובמחיר מעולה ביחס לתמורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יויו או צ׳יקו

אני
    07/12/2016

מה מהם עדיף?
    לתינוק ולהורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/12/2016

שלום,

שוב אין תשובה חד משמעתית. קודם כל פער המחיר עצום בין השניים, אפשר לרכוש 3 טיולוני ציקו במחיר של יויו אחת!
    דבר נוסף, מדובר בשני סגנונות שונים ולכן קשה להשוות.
    המלצתי היא לגשת לחנות עם התינוק, להתנסות עם כל אחד מהטיולונים שזה אומר להושיב את התינוק, לנסות לראות אם נוחים לו מצבי השכיבה והביניים, ללכת עם הטיולונים בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל, לקפל ולבדוק ברכב, לעשות הכל בצורה עצמאית. לאחר מכן תוכלו לקבל החלטה מושכלת האם הפער של היויו מוצדק או שהצ'יקו עונה לצרכים שלכם ואין הצדקה לשלם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו