התלבטות אחרונה לפני קניה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות אחרונה לפני קניה
    הילה
    14/12/2016

הי קובי,
    התלבטות אחרונה לפני קניה.
    אחרי סינון.. האופציות שנשארו מבחינתנו הם או הפג פרגו ספורטיבו (כנראה ניקח עם שילדת S) לבין עגלת המאמס אנד פאפאס דגם סולה. יש הבדל משמעותי מבחינת המחיר לצערי ולכן הרגש נוטה לקנות פג אבל הראש נוטה לקנות סולה.

כמה שאלות:
    1.האם יש הבדלים בין הדגמים השונים של עגלת הסולה? שמעתי שיש גם סולה 2 שהיא טיפה יותר יקרה מהסולה הרגילה באיזה 500 שקל ולפני שקונה רוצה לוודא את ההבדל?
    2. לגבי הסל קניות של הסולה- עד כמה קריטי שהוא יותר קטן מזה של הפרגו ושאין לו דפנות?
    3. עד כמה ההבדלים מבחינת הקיפול והמשקל של שניהם קריטית? היתרון בפג שהריפוד לא מופנה החוצה בקיפול ובסולה הוא חשוף. חוץ מהבדל זה יש עוד דברים קריטיים?
    4. עמידות העגלות לאורך שנים גם לילדים הבאים?
    האם חברת מאמאס אנד פאפאס מספיק אמינה ואיכותית. כי העובדה שפג פרגו הוא מותג ותיק ואמין קצת מקשה על ההחלטה לקחת סולה.
    5. הבדלים בנוחות הנסיעה והניוד וכן בבולמי הזעזועים? האם הבדלים קריטיים?
    6. בפג פרגו האמבטיה מתכווננת כלפי מעלה ע"מ להטות את ראש התינוק. האם זהו פיצ'ר שהוא חשוב?
    7. מבחינת הריפוד- האם הריפוד של הסולה נחשב לריפוד טוב בשביל התינוק?
    8. האם יש הבדלים נוספים משמעותיים שתוכל להצביע עליהם בין העגלות?
    9. במידה ונחליט לקחת את הסולה אשר לא מגיעה עם סלקל- האם עדיף לקחת סלקל ומתאמים המתאימים אליה וכמובן שבכל מקרה בהמשך גם כיסא בטיחות? או כבר לוותר על סלקל ולקנות כיסא בטיחות איכותי המותאם מגיל 0 עד בערך גיל 3? אני יודעת שהדעות חלוקות בנושא זה כי בתכלס להרים סלקל זה לא באמת קל! מה המלצותייך בנושא זה? והאם יש כיסאות בטיחות טובים מגיל 0 שאתה ממליץ עליהם?

תודה מראש, וסליחה על החפירה :)
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות אחרונה לפני קניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/12/2016

שלום הילה,

1. אלו בעיקר רמות גימור שונות, בדגם היקר הגגונים של האמבטיה והטיולון מצלים יותר ולכן לאקלים שלנו הייתי ממליץ ללכת על דגמים אלו בגרסא הזולה ביותר שלה.
    2. תלוי בך, אם את מתכננת לשאת הרבה דברים, לצאת לקניות עם העגלה ברור שלסל גדול יתרון משמעותי.
    3. המשקל די זהה יחד עם טיולון. הפג קלה יותר לקיפול. הגודל די זהה. יש יתרון בכך שהבד בפג מכונס כלפי פנים כי תאי המטען של הרכבים לרוב די מזוהמים ולא סטריליים.
    4. היות והפג מיוצרת באיטליה אני חושב שרמת ההרכבה רמת הפיקוח ובקרת האיכות גבוהים יותר בהשוואה למוצר שמיוצר בסין. מצד שני מאמאס אנד פאפאס קיימים משנות ה- 80 בתור רשת ענק למוצרי תינוקות בבריטניה (בדומה לשילב בארץ). בתור רשת אחד המותגים שהם יבאו וממשיכים לייבא הוא פג פרגו (וזה במהלך כל שנות הקיום של הרשת). לפני כעשור הם הבינו שהלקוחות מחפשים רמה של פג במחיר זול יותר ולכן הלכו לקו של ייצור בסין ועד כה הם עושים זאת בהצלחה, היה להם מודל טוב ונסיון רב בדמות פג. הסולה הוא אחד הדגמים הראשונים שלהם ועצם העובדה שהוא קיים היום לאחר כמה מקצי שיפורים מוכיח שמדובר בדגם טוב. הנסיון מראה שהסולות מחזיקות כבר לילד שני ולכן אני חושב שהפער הוא לטובת פג אבל זהו פער קטן.
    5. הפג בעיקר עם שלדת S נוחה יותר בתחום זה.
    6. זה נחמד אבל הרבה מאוד לא משתמשים בזה ולכן אני חושב שזה מיותר. בשלב שהתינוק באמת זקוק לטיפה הרמה הוא כבר בטיולון.
    7. בשני המקרים הריפודים הם לא שיא הנוחות והפינוק לתינוק ולכן אני תמיד ממליץ לרכוש מזרן עגלה שנקרא קומפי קוש, הוא גם ישדרג פלאים את הנוחות וגם את הנעימות מכיוון שהוא 100% כותנה לעומת פוליאסטר בעגלות.
    8. מעבר לנכתב לא. אני תמיד ממליץ להתנסות לבד עם העגלות. לשים משקל של 6 ק"ג לפחות ואז לטייל איתן, לנסות לתפעל לבד (לפרק, להרכיב חלקים, לשנות מצבים וכו'), לנסות לקפל לבד, לבדוק ברכב ואז ההחלטה תהיה יותר קלה.
    9.בכל אופן מומלץ שלא לחבר סל קל לעגלה היות ומשך השהייה הרצופה המומלץ הוא 30 דק'. הסל קל בכל זאת מאפשר שכיבה טובה יותר, שליפה מהרכב יחד עם תינוק (אם התינוק ישן והגענו לבית אז זה נחמד להוציא את הסל קל מבלי להעיר את התינוק ולהגיע עד למיטתו). רכישת כסא כעת תחייב לרכוש מוצר יקר אבל בכל אופן מדובר במוצרים שעליהם אני אמליץ לרכוש גם בגיל שנה.
    הכסא המומלץ ביותר לדעתי ובעיקר לגיל לידה הוא צ'יקו נקסטפיט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על כל העזרה

הילה
    15/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו