סל קל בי סייף עם מגנטים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סל קל בי סייף עם מגנטים
    טליה
    14/12/2016

המליצו לי בחנות על סלקל בי סייף עם מגנטים לא הצלחתי למצוא מבחני ריסוק שלו ,מה המבחן ריסוק שלו האם הוא בטיחותי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סל קל בי סייף עם מגנטים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/12/2016

שלום טליה,

הוא קיבל דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים מתוך 5.

ההמלצה שלי אם לא מחפשים מוצר שמתחבר לעגה היא צ'יקו קייפיט, הוא כולל בסיס ולכן זול משמעותית מהבי סייף יחד עם בסיס. הוא גם נוח יותר לתפעול. הוא קיבל דירוג שווה ערך ל- 5 כוכבים.

אם בכל זאת לחבר לעגלה אז סייבקס אטון 4 קיבל דירוג בטיחות שווה ערך ל- 5 כוכבים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא התאמה לעגלה

טליה
    15/12/2016

קניתי עגלה של בייבי מונסטר והמוכרת אמרה לי שזה הסל קל היחיד שמתאים הבי סייף.האם זה נכון?ומה זה אומר 4 כוכבים לאומת 5 איך זה מתבטא ?יש אתר שאפשר לראות את הניקוד של הכוכבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/12/2016

שלום טליה,

זה בעיקר אומר שהבי סייף ברמה גבוהה מבחינה בטיחותית אבל יש מוצר אשר יותר בטיחותי ממנו. מדירוג של 4 כוכבים מדובר בסל קל מומלץ, 3 ומטה לא מומלץ.
    לרוב היכן שניתן לחבר בי סייף ניתן גם לחבר סייבקס. מכיוון שבעגלות תאומים זה הרבה יותר מסורבל (ואני כלל לא ממליץ על זה) הייתי ממליץ לברר מול היבואן האם ניתן לחבר גם סל קלים של סייבקס: 077-5520531

חשוב לציין שמשך השהייה הרצוף המומלץ הוא 30 דק' ולכן איני ממליץ לחבר את הסל קלים לעגלה.

שווה לשקול רכישת 2 כסאות בטיחות של צ'יקו נקסטפיט ולוותר על רכישת הסל קלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/12/2016

שלום טליה,

דירוג של 4 כוכבים הוא דירוג של סל קל ברמה בטיחותית גבוהה. דירוג של 5 הוא דירוג של הרמה הגבוהה ביותר שניתן להגיע אליה. ההמלצה היא לרכוש סל קלים ברמת דירוג של 4 כוכבים ומעלה. מ- 3 ומטה ההמלצה היא לא לרכוש.
    בכל אופן חיבור סל קלים לעגלות תאומים הוא עניין מסורבל מאוד ולכן יש לקחת זאת בחשבון. על כל מתאם סל קל שעליו מתחבר הבי סייף אמור להתחבר סייבקס אך מכיוון שזו עגלת תאומים יש לבדוק זאת מול היבואן: 077-5520531

בכל אופן איני ממליץ לחבר סל קל לעגלה כלל. משך השהייה הרצופה המומלץ הוא 30 דק' ולכן חיבור לעגלה ימשוך זאת באופן ניכר.

הייתי ממליץ לשקול רכישת 2 כסאות בטיחות שישרתו אתכם מלידה ועד גיל 6 שנים. אני ממליץ לבדוק את צ'יקו נקסטפיט. החסכון יהיה די משמעותי מכיוון שמדובר ב- 2 סלקלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו