כמה נושאים להתייעצות על קניית עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כמה נושאים להתייעצות על קניית עגלה
    ורד
    18/12/2016

היי קובי, כמה שאלות ברשותך

1. לגבי עגלת פג - הספקתי כבר לראות ולהבין שדגם הפופ אפ קל יותר מדגם הספורטיבו. השאלה שלי היא האם הבדלי המשקל הם גם בשלב האמבטיה וגם בשלב הטיולון? או שיש שלב בהם כל הדגמים זהים במשקל?

2. ראיתי שאתה ממליץ על הוספת מזרן, האם אותו המזרן מתאים גם לאמבטיה וגם לטיולון?

3.רכשנו מזרן למיטת תינוק בשווי 600 ש"ח המזרן הוא של חברת עמינח, מאז ראיתי כל מיני דעות בעד ונגד לגבי המזרן הנ"ל ומזרן יקר יותר (בערך 1000-1200 ש"ח)
    כל הנושא בלבל אותי נורא...מה דעתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/12/2016

שלום ורד,

1. ההבדלים הם רק בשלב האמבטיה. בשלב הטיולון מדובר באותו מושב ולכן המשקל זהה וההבדל העיקרי הוא סוג הבד והעיצוב, כאן ההבדל הוא ממש מזערי.

2. מזרן קומפי קוש תוכנן לטיולון אך מכאלו שרכשו שמעתי שהם משתמשים או השתמשו גם בשלב האמבטיה.

3. לעמינח המון דגמים יחסית זהים תחת שמות אחרים. אני בכל אופן ממליץ על מזרן נושם גם בחלקו הפנימי (כלומר ללא ספוג), במקרה הזה לעמינח יש רק דגם אחד שנקרא אימג'ן 360 והוא נמכר רק בשילב. יש גם לחברת בייבי טק מזרן כזה והוא נמכר סביב ה- 900 ש"ח. המזרן שרכשת הוא מזרן טוב אבל למזרנים הנושמים ללא הספוג יש יתרונות רבים ולכן אני ממליץ על מזרן מסוג זה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו