מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשת עגלה ואובדת עצותדינה19/12/2016
קובי שלום,
התחלתי לחפש עגלה עבור תינוק ראשון שיוולד בקרוב והמבחר גדול ומבלבל, אשמח לעצתך.
דברים שחשובים לנו בעגלה:
שתהיה יציבה ככל האפשר
תיכנס לתא מטען של רכב קטן
אמבטיה רחבה וגבוהה (כלומר גישה נוחה לסל)
טיולון בעל מנח שכיבה ואפשרות לכיוון הרגליים גם
נוחה לקיפול
לגבי ריפוד לתינוק, הבנתי שניתן גם להוסיף במקרה הצורך אם העגלה אינה מרופדת דיה
מבחינת מחיר נשמח שלא תעבור את ה4500 שח
תודה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/12/2016שלום דינה,
יש ניגוד בין הדרישות ולכן אין עגלה שתכיל את כולן.
עגלה גבובה ורחבה לרוב תהיה כבדה וגדולה לאחר קיפול.
לדרישות שלך הייתי ממליץ על בוגבו בי 3 או ארמדילו פליפ. הן לא גבוהות ויחסית צרות אבל קטנות מאוד בקיפול ויחסית קלות. שתיהן ניתנות לקיפול ביד אחת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות המשך
דינה20/12/2016תודה על התשובה.
לגבי הבוגבו, הבנתי שהטיולון שלה לא עובר למנח שכיבה אלא קבוע, לא? וכן לא ניתן לשחק עם מדרך הרגליים.
אין לי בעיה שהעגלה תהיה כבדה, רק שתוכל להיכנס לתא מטען.
בסיבוב חנויות האחרון שעשיתי המליצו לי על פג פרגו וgo baby. מה דעתך על עגלות אלו? והאם יש עגלות אחרות שיתאימו לדרישות שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/12/2016שלום דינה,
לגבי בוגבו זה נכון לגבי כל דגמי החברה פרט לבי 3, דגם זה הוא היחד מבין דגמי בוגבו שנשכב למצב ישר ללא שקע ולכן המלצתי עליו.
על גו בייבי אני פחות ממליץ כמו כן היא רחבה (66 ס"מ) כך שלרכב קטן סיכוי סביר שלא תכנס וגם אם כן זה יצריך מאמץ נוסף.
פג מאוד מומלצת, לא ממש מהגבוהות אבל גבוהה במעט מהממוצע.
אם אהבת את הסגנון של גו בייבי הייתי ממליץ לך לבדוק את הממבה פלוס, נמכרת במחיר דומה לפג אבל גבוהה ממנה, נשכבת למצב שטוח יותר, מרופד יותר מהפג, נוחה יותר להליכה ובעלת מערכת קפיצים מדהימה לעומת קפיצים ממש קשים בפג. אמורה להכנס לכל רכב (כמובן שיש לבדוק). החסרון הוא במשקל אבל אני לא זאת כחסרון אלא יתרון של יציבות, חוזק, עמידות, נוחות לתינוק וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)