התלבטות בין עגלות. סולה 2 לIcandy

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות. סולה 2 לIcandy
    הראל מויאל
    19/12/2016

קובי שלום.

אנחנו מתלבטים בין 2 העגלות האלה. מאמס אנד פאפס סולה 2 או icandy. אשמח ליתרונות וחסרונות..

ואם יש לך עוד המלצה לעגלה בטווח המחירים האלה אשמח לשמוע.

תודה מראש והמשך יומטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/12/2016

שלום הראל,

לא צוין הדגם של איי קנדי כך שלא אוכל להשוות.
    במחירי הסולה נכון להיום אין לי המלצות נוספות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך..

הראל מויאל
    19/12/2016

אם אני לא טועה אז ככה קוראים לדגם...
    iCandy Peach All-Terrain

בכל מקרה אני מצרף קובץ של העגלה...

תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/12/2016

שלום הראל,

האיי קנדי יקרה באופן משמעותי מהסולה ולדעתי פחות טובה.
    היא כבדה יותר, הטיולון לא נשכב למצב ישר והקיפול די מסורבל וגדול ולכן מבין השניים הייתי ממליץ יותר על הסולה.
    לעגלה בסגנון של האיי קנדי הייתי ממליץ יותר על הסלסה של איי.בי.סי דזיין. קלה יותר, נוחה יותר לניוד, זולה יותר, מערכת קפיצים איכותית יותר, נוחה יותר לתפעול ובסך הכל היא כוללת את כל היתרונות של האיי קנדי על פני הסולה רק שלשתיהן יש חסרון משותף והן אינן נשכבות למצב ישר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה ושאלה נוספת..

הראל מויאל
    25/12/2016

לבסוף החלטנו ללכת על הסולה 2. שאלה לגביה. האם העריסה שלה גדולה? לפי הערכות משקל הילד צפוי לצאת גדול ב"ה. ואשתי מודאגת כי שמעה שהעלות של מאמס יחסית קטנות. בעיקר העריסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/12/2016

שלום הראל,

לא, לצערי עריסתה יחסית צרה, אכן כמו שאר עגלות החברה. יש לציין שטיולון הסולה מתאים מגיל לידה ולכן יהיה ניתן לעבור אליו גם בשלב מוקדם יחסית. אם אתם בכל זאת מחפשים עגלה עם עריסה רחבה אז אולי שווה לבדוק את האיי.בי.סי דיזיין סלסה שיש לה אמבטיה ענקית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי חודש 9 ועוד לא החליטה על עגלה. מיואש קצת.

הראל מויאל
    01/01/2017

ההתלבטות שלה עכשיו זה בין הסולה 2 לארמדילו פליפ xt?
    האם עדיף ללכת על ה ארמדילו? היא מומלצת יותר מהסולה 2? מבחינת נוחות התינוק נטו.
    ועד כמה זה נורא שאין לטיולון של הארמדילו פגוש?

נ.ב. ביררתי לגבי הסלסה של איביסי דיזיין ואמרו לי שהטיולון שלה קצת בעייתי כי לא נשכב מלא.

בברכת ערב טוב. הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/01/2017

שלום הראל,

אכן טיולון הסלסה לא נשכב למצב ישר. זה בדיוק כמו באיי קנדי וציינתי זאת בתגובתי, הצעתי אותה כתחליף הרבה יותר זול ומוצלח מהאיי קנדי! אם אין בעיית תקציב שווה לבדוק את הממבה פלוס של אותה חברה שנהנית מאותם יתרונות רק שהמושב שלה יודע לשכב גם לתנוחת ערסול כמו בסלסה שזו תנוחה עם כמה יתרונות וגם למצב שטוח שזו לדעתי תנוחה טובה יותר ובממבה פלוס נהנים מכל היתרונות.

לדעתי הסולה תהיה נוחה יותר לתינוק. האמבטיות בשני המקרים צרות אבל הטיולון של הסולה טיפה רחב יותר ולדעתי אם יהיה תינוק גדול או בחורף עם לבוש עבה יש לכך יתרון די גדול. אני לא חושב שהחוסר במעקה הוא חיסרון. הארמדילו תהיה נוחה יותר לכם, היא קלה יותר, נוחה יותר לקיפול וגודל הקיפול קטן יותר ובגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו נקי וסטרילי. כמו כן הגגון טיפה מצל יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו