התלבטות לגבי כסא בטיחות משולב בוסטר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי כסא בטיחות משולב בוסטר
    לילך
    19/12/2016

שלום,
    מתלבטים בין הכסאות הבאים (ראינו שהם דומים מבחינת העלות סביב 900-1000 ש"ח):
    evenflo triumph
    graco size4me
    safety 1st grow and go
    safety 1st continuum

מי מהם מומלץ מבחינה בטיחותית וכן בעל זווית שכיבה טובה?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    20/12/2016

שלום לילך,

האוונפלו והגרקו לא משולבים בוסטר! הם מתאימים עד למשקל 30 ק"ג עם הרצועות בעוד שבדגמי הסייפטי ניתן להסיר את הרצועות בעתיד ולהפכם לבוסטר. אי לכך ע"פ הדרישה הזו אני ממליץ ללכת על אחד מדגמי הסייפטי, הם פחות או יותר באותה הרמה ולכן אני ממליץ פשוט להתנסות בחנות עם כל אחד מהם, להושיב את הילד/ה ולראות נוחות, לנסות לתפעל ולקבל החלטה.

לגבי זווית שכיבה. אין באף כסא זווית עבור שכיבה!
    הזוויות נועדו כדי שהכסא יהיה במצב הכי בטיחותי ולא עבור נוחות. יש לקרוא בעיון את הוראות ההתקנה על מנת להבין מדוע הן קיימות וכיצד לעבוד איתן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחני ריסוק של כסא בטיחות safety 1st

לילך
    20/12/2016

קובי,
    תודה רבה על תשובתך, עזרת לי להתמקד. ידוע לך על מבחני ריסוק של כסאות safety 1st? לא נתקלתי בחיפושיי באינטרנט. אני מעוניינת בדגם grow and go.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/12/2016

שלום לילך,

מדובר בדגמים חדשים כך שלא מצאתי. בסגנון שלהם אבל חורג מהתקציב רק גרקו מיילסטון קיבל את הדירוג המקסימלי. בהתבסס על הדור הקודם של סייפטי הכסא קיבל דירוג שווה ערך ל- 4 כוכבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו