שוב בענייני כסאות בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שוב בענייני כסאות בטיחות
    אני
    26/12/2016

ילד בן שנה אוטוטו (כבר יושב ויציב וגבוה...) וילדה אוטוטו בת 8.
    ברכב שלנו - הילדה על הסקיור קיד, הילד עובר לנקספיט.
    אצל סבתא - הילדה על אפיקס של גרקו, הקטן עדין לא נוסע איתה, אבל אוטוטו יתחיל.
    אני יודעת שהסקיור מומלץ מגיל שנתיים, למרות שרשום מגיל שנה. אבל... הקטן לא יסע כמעט עם סבתא בשנה הקרובה. אולי אולי פעם בשבועיים, נסיעה של 5 דקות. חשבתי אולי להחליף בין הסקיור לאפיקס - שהסקיור יהיה אצל סבתא, ואז תשנה כל פעם את המנח ראש והרצועות לתינוק. האפיקס יהיה אצלנו לבת הגדולה. ובמידה ושניהם יסעו איתה (שוב, 5 דקות) אז מקסימום הגדולה תשב על בוסטר בלי משענת גב (למרות שאנחנו ממש נגד).
    אני פשוט לא רואה את אמא שלי חוגרת כל פעם את הסנרה, ולא נראה לי שהסנרה ישאר קבוע בנוסף לאפיקס. כרגע יש כסא אחד קבוע אצלה כי הגדולה נוסעת יותר איתה כולל מחוץ לעיר. התינוק אם וכאשר יסע זה רק מהמעון לבית שלה (כפי שאמרתי, 5 דק נסיעה), ונדיר ששניהם יסעו ביחד בשנה הקרובה אם לא יותר. ואם יהיו מקרים חריגים נחליף בין הכסאות לאותה נסיעה ספציפית.
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב בענייני כסאות בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/12/2016

שלום,

החסרונות הגדולים בשימוש בסקיור הם:
    1. הוא בזווית ישיב מוחלטת, מנסיוני לילדים לפני גיל שנה ושבעה/שמונה חודשים מאוד קשה לשבת בזווית כזו זמן ממושך של כמה דקות.
    2. הוא עם הפנים לכיוון הנסיעה בלבד שזה פחות בטיחותי, אם אין ברירה אז אין כי החוק מאפשר זאת, בטיחותית עדיף שהתינוק יהיה נגד הכיוון עד גיל שנתיים או כמה שניתן למשוך.

היתרון הגדול מבחינתך הוא פחות כאבי ראש וחיסכון לא קטן, אפשרי לנסות ולראות איך הולך ואיך מסתדרים ומקסימום רוכשים כסא נוסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו