מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שוב בענייני כסאות בטיחותאני26/12/2016
ילד בן שנה אוטוטו (כבר יושב ויציב וגבוה...) וילדה אוטוטו בת 8.
ברכב שלנו - הילדה על הסקיור קיד, הילד עובר לנקספיט.
אצל סבתא - הילדה על אפיקס של גרקו, הקטן עדין לא נוסע איתה, אבל אוטוטו יתחיל.
אני יודעת שהסקיור מומלץ מגיל שנתיים, למרות שרשום מגיל שנה. אבל... הקטן לא יסע כמעט עם סבתא בשנה הקרובה. אולי אולי פעם בשבועיים, נסיעה של 5 דקות. חשבתי אולי להחליף בין הסקיור לאפיקס - שהסקיור יהיה אצל סבתא, ואז תשנה כל פעם את המנח ראש והרצועות לתינוק. האפיקס יהיה אצלנו לבת הגדולה. ובמידה ושניהם יסעו איתה (שוב, 5 דקות) אז מקסימום הגדולה תשב על בוסטר בלי משענת גב (למרות שאנחנו ממש נגד).
אני פשוט לא רואה את אמא שלי חוגרת כל פעם את הסנרה, ולא נראה לי שהסנרה ישאר קבוע בנוסף לאפיקס. כרגע יש כסא אחד קבוע אצלה כי הגדולה נוסעת יותר איתה כולל מחוץ לעיר. התינוק אם וכאשר יסע זה רק מהמעון לבית שלה (כפי שאמרתי, 5 דק נסיעה), ונדיר ששניהם יסעו ביחד בשנה הקרובה אם לא יותר. ואם יהיו מקרים חריגים נחליף בין הכסאות לאותה נסיעה ספציפית.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/12/2016שלום,
החסרונות הגדולים בשימוש בסקיור הם:
1. הוא בזווית ישיב מוחלטת, מנסיוני לילדים לפני גיל שנה ושבעה/שמונה חודשים מאוד קשה לשבת בזווית כזו זמן ממושך של כמה דקות.
2. הוא עם הפנים לכיוון הנסיעה בלבד שזה פחות בטיחותי, אם אין ברירה אז אין כי החוק מאפשר זאת, בטיחותית עדיף שהתינוק יהיה נגד הכיוון עד גיל שנתיים או כמה שניתן למשוך.
היתרון הגדול מבחינתך הוא פחות כאבי ראש וחיסכון לא קטן, אפשרי לנסות ולראות איך הולך ואיך מסתדרים ומקסימום רוכשים כסא נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)