מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ההתלבטות לגבי עגלות תינוק משולבותלילך29/12/2016
קובי שלום
מחפשת עגלת תינוק משולבת (אמבטיה, סלקל וטיולון), קלת משקל יציבה ובטיחותית. אפשרות שהתינוק ישתמש באמבטיה גם כעריסה בלילה. טווח מחיר רצוי עד 3000 ש"ח . מה דעתך על הסייבקס אירייס? האם זה קריטי שהטיולון נשכב עד 170 מעלות? האם כדאי עגלה מיצרן אחר לפי המאפיינים שהגדרתי?
תודה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר30/12/2016שלום לילך,
לגבי טיולון האייריס זה קריטי רק אם רוצים שהתינוק ישן גם בטיולון לזמן ממושך, כמו כן בזוית כזו לא ניתן להשכיב על הבטן או לחתל בעגלה.
עד 3000 ש"ח הייתי ממליץ על מאמאס אנד פאפאס סולה. לצערי יש חסרון לעגלות במחיר כזה וברובן האמבטיות די צרות ולכן לשינה ממשוכת בלילה איני חושב שהן טובות ולכן ממליץ גם לשכור עריסה.
אם קצת מותחים את התקציב אפשר לרכוש איי.בי.סי דיזיין סלסה שלה אמבטיה מצוינת לשינה בגלל שהיא רחבה מאוד ויש לה מזרן פנימי זהה למזרן עריסה. הטיולון דומה לזה של האייריס ולכן סובל מאותם חסרונות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין עגלות
לילך01/01/2017שלום
תודה על התשובה המהירה
מתלבטת כעת בין הסייבקס אייריס לבין העגלות הבאות
פג פרגו בוק פלוס קומפליטו, פג פרגו ספורטיבו, פג פרגו איזי דרייב שנמצאות במבצע. האם קלות משקל? אני לא מצליחה למצוא את משקל השלדה יחד עם משקל הטיולון שלהם. המלצות על דגם מסויים ביחס לאחרות כנ"ל?
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר01/01/2017שלום לילך,
לדעתי דגמי הבוק עדיפים בהרבה על האייריס רק שלדעתי הן רחוקות מהתקציב.
הייתי ממליץ על גרסאת הבסיס ספורטיבו הגרסא הזולה יותר. בקומפלטו משלמים על בד שכביכול מרופד ואיכותי יותר אך זה כמעט ולא מורגש, הפער במחיר כן! בחיסכון הייתי ממליץ להוסיף מזרן לעגלה קומפי קוש שגם ירפד באופן משמעותי את מושב הטיולון (גם האמבטיה), יהפוך את הישיבה לנוחה הרבה יותר וגם הבד איכותי יותר.
על איזי דרייב אני כלל לא ממליץ, לא נוחה לניוד, קשה מאוד לקיפול עם טיולון, מסורבלת בתפעול, סל קטן ולא נגיש, המושב בעל תמיכה קשיחה חלקית ולא מלאה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות בין עגלות
לילך01/01/2017תוכל לפרט קצת בבקשה למה דגמי הבוק עדיפים על האייריס
הם לא כבדים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/01/2017שלום לילך,
הבוק מיוצרות באיטליה ולא בסין ולכן איכות ההרכבה והחומרים טובים יותר לפי דעתי. כמו כן טיולון הבוק שוכב למצב כמעט ישר ללא השקע שקיים באייריס. הבדל המשקל הוא חצי קילו לטובת האייריס, הבדל מזערי לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התלבטות בין עגלות
לילך03/01/2017קובי תודה רבה על העזרה. המשכנו לחפש עגלות. ראינו את הסולה והארמדילו פיליפ. הטיולונים שלהם מרופדים ומעולים יחד עם זאת האמבטיות שלהם מרופדות מעט בדפנות וממש מרגישים את השלדה. האם יש אמבטיות מרופדות יותר של חברות אחרות? הם גם נראות צרות יותר למרות שבמדידה לעומת הפג פרגו נמצא שהם זהות (הפג פרגו עם ריפוד דק מאוד גם בטיולון וגם באמבטיה). מחפשים עגלה משולבת שכל חלקיה יהיו מרופדים טוב ואיכותיים ושתהיה קלהץ הבנו שכנראה נצטרך לעלות מעט בתקציב סביב 4000 ש"ח. אשמח לעזרתך
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/01/2017שלום לילך,
מרבית האמבטיות לא מרופדות מספיק בדפנות. הפתרון הוא פשוט, לרכוש ספר עגלה (מומלצים של טייני לאב, טאף טויס או יוקידו) שישמש כסוג של מגן ראש. לצערי עגלות שסופר מרופדות יחסית כבדות כי בד עבה מוסיף המון משקל לעגלה כך שזה די מתנגש ולכן קשה לי להמליץ על משהו נוסף. כמו שאני תמיד ממליץ, לטיולון אפשר לרכוש מזרן קומפי קוש וזה ישדרג פלאים את הנוחות ועובי הריפוד.
לילך03/01/2017תודה אכן אופציה.
בעלי מצא עגלה חדשה בשוק מסוג GB יש לה מספר דגמים שנראים קומפקטיים. האם יש דגם מסויים שאתה ממליץ? האם ניתן לעבור במשטחים לא מרוצפים כמו דשא חצץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/01/2017שלום לילך,
מדובר בחברה סינית אשר הם הבעלים של סייבקס. קשה לי לכוון כי לא צוין דגם. יש דגם מקביל לאייריס ויש דגמים אחרים כך שקשה לי לתת תשובה. מרבית הדגמים שלהם עירוניים ויהיו פחות נוחים במשטחים קשים יותר.
לילך04/01/2017GB דגם מאריס.
מתלבטים בינה לבין סייבקס פריאם
תודה
תשובה
קובי סופר05/01/2017שלום לילך,
לדעתי, מבין השניים הפריאם עדיפה. הפריאם לדעתי נוחה ומרווחת יותר לתינוק, נוסעת טוב יותר, בלימת הזעזועים טובה יותר וידית האחיזה מתכווננת מה שיוצר נוחות בהתאם לגובה ההורה.
הייתי ממליץ גם לבדוק את הממבה פלוס של איי.בי.סי דיזיין שדומה לפריאם בסגנון רק שלדעתי בלימת הזעזועים שלה משובחת עוד יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)