מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשים עגלה צרה שכוללת אמבטיה וטיולוןנועה31/12/2016
שלום קובי,
אנו מחפשים עגלה ראשונה מגיל 0 (שתכיל גם אמבטיה וגם טיולון), אך מוגבלים מבחינת הרוחב שלה, שכן המעלית בבניין שלנו היא ברוחב 55 ס"מ. בינתיים קיבלנו המלצות על בוגבו בי 3, על ביבה טאי טאי ועל מאמאס אנד פאפאס אורבו 2. אשמח לשמוע את דעתך על עגלות אלו, יתרונות וחסרונות, וכן האם ישנן עגלות צרות טובות נוספות?
תודה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/01/2017שלום נועה,
לדעתי הבי היא המומלצת ביותר אם כי היקרה ביותר.
על הטאי טאי איני ממליץ מכיוון שהטיולון חד כיווני ולדעתי זהו חסרון גדול.
הבי קלה יותר מהאורבו בקילו וחצי, הרבה יותר נוחה לניוד עקב מערכת קפיצים טובה יותר, קטנה יותר בקיפול ולדעתי גם אמינה יותר.
לצערי אין לי המלצות נוספות עקב הרוחב אבל בלי קשר לרוחב הבי היא אחת המומלצות שלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
נועה02/01/2017תודה על התשובה.
האם לטאי טאי יש עוד חסרונות ביחס לבי (מלבד כיווניות העגלון) ובכלל?
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/01/2017שלום נועה,
זהו החיסרון העיקרי. כמו כן חיסרון נוסף הוא שינוי מצבי גב הטיולון שבטאי טאי נעשה בעזרת שרוך, זהו מנגנון עם בלאי גבוהה יותר וכמו כן עלול לגרום למשענת הגב לזוז בהליכות בשטח קופצני יותר.
סה"כ אני חושב שהטאי טאי עגלה טובה אבל מחקרים הראו בטיולונים שבהם פני התינוק היו לכיוון ההורה היו הרבה השלכות על התפתחות התינוק כך שלדעתי זהו דבר שאני לא הייתי מוותר עליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)