מחפשים עגלה צרה שכוללת אמבטיה וטיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשים עגלה צרה שכוללת אמבטיה וטיולון
    נועה
    31/12/2016

שלום קובי,
    אנו מחפשים עגלה ראשונה מגיל 0 (שתכיל גם אמבטיה וגם טיולון), אך מוגבלים מבחינת הרוחב שלה, שכן המעלית בבניין שלנו היא ברוחב 55 ס"מ. בינתיים קיבלנו המלצות על בוגבו בי 3, על ביבה טאי טאי ועל מאמאס אנד פאפאס אורבו 2. אשמח לשמוע את דעתך על עגלות אלו, יתרונות וחסרונות, וכן האם ישנן עגלות צרות טובות נוספות?

תודה,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/01/2017

שלום נועה,

לדעתי הבי היא המומלצת ביותר אם כי היקרה ביותר.
    על הטאי טאי איני ממליץ מכיוון שהטיולון חד כיווני ולדעתי זהו חסרון גדול.
    הבי קלה יותר מהאורבו בקילו וחצי, הרבה יותר נוחה לניוד עקב מערכת קפיצים טובה יותר, קטנה יותר בקיפול ולדעתי גם אמינה יותר.

לצערי אין לי המלצות נוספות עקב הרוחב אבל בלי קשר לרוחב הבי היא אחת המומלצות שלי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

נועה
    02/01/2017

תודה על התשובה.
    האם לטאי טאי יש עוד חסרונות ביחס לבי (מלבד כיווניות העגלון) ובכלל?

נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/01/2017

שלום נועה,

זהו החיסרון העיקרי. כמו כן חיסרון נוסף הוא שינוי מצבי גב הטיולון שבטאי טאי נעשה בעזרת שרוך, זהו מנגנון עם בלאי גבוהה יותר וכמו כן עלול לגרום למשענת הגב לזוז בהליכות בשטח קופצני יותר.
    סה"כ אני חושב שהטאי טאי עגלה טובה אבל מחקרים הראו בטיולונים שבהם פני התינוק היו לכיוון ההורה היו הרבה השלכות על התפתחות התינוק כך שלדעתי זהו דבר שאני לא הייתי מוותר עליו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו