טיולון לגיל שנה-מה מומלץ?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לגיל שנה-מה מומלץ?
    מעין
    03/01/2017

שלום,מחפשת.לקנות טיולון לתינוק כמעט בן שנה.
    רוצה שיהיה קיפול פשוט,שלא יהיה כבד.וסל יחסית גדול..וכמובן עציב..
    מה אומרים על עגלת היויו..?האם מומלץ?
    אם לא,איזה טיולון רגיל מומלץ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לגיל שנה-מה מומלץ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/01/2017

שלום מעין,

היויו עונה נפלא לכל הדרישות שהצבת. יש רק לקחת בחשבון שהוא טיולון סופר יקר.
    במחיר סביר הכי הייתי ממליץ על לייטוואי 2 של צ'יקו שגם עונה היטב לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,שאלה נוספת

מעין
    07/01/2017

את היויו ניתן להזמין מחול במחיר נמוך הרבה יותר מבארץ-לכן השאלה היא עד כמה היא יציבה?האם היא מחזיקה גם כשעולים ויורדים מדרגות כל יום?

ומה לגבי הדגם אמריקה usa של ציקו?

ומה לגבי טיולונים של גואי?
    מה יותר טוב מבין החברות?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/01/2017

שלום מעיין,

לגבי יויו, יש רק לבדוק שזה מוצר מקורי, יש מאות חיקויים כשהמוביל נקרא יויה, שם דומה ומבלבל והאיכות ירודה ביחס ליויו. כמו כן אין לה משווק בארץ ולכן אין אחריות ולצערי כל עגלה בשלב כזה או אחר זקוקה לטיפול בדיוק כמו לרכב. אי לכך לא ממליץ להסתכן אלא אם יודעים בודאות שזה מוצר מקורי של בייבי זן מדגם יויו.

צ'יקו לייטוואי USA זהו לייטוואי 1 משודרג ולכן אני פחות ממליץ כי בלייטוואי 2 נעשו שיפורים כמו מעקה שמתקפל יחד עם הטיולון ללא צורך בפירוק כמו בUSA, גם הגגון שופר ועוד כמה שיפורים קלים.
    הג'ואי בריסק דומה ללייטוואי 2 אך כבד ממנו, מסורבל יותר לחגור בו את התינוק ולכן אני חושב שהצ'יקו עדיף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שאלה

מעין
    07/01/2017

תודה רבה
    יש יויו מקורי ב700.
    היום ואף פעם לא יצא לי להתנסות אני שוב רוצה לשאול לגבי היציבות והחוזק שלה....היא נראית קלילה כזו, השאלה היא אם היא חזקה?

מה בכל זאת עדיף בין הציקו ליויו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/01/2017

שלום מעין,

היא חזקה ואמינה. החסרונות הם גגון קטן שלא מצל היטב (ניתן לרכוש הארכה בנפרד), המושב לא מגיע למצב שכיבה ישר כמו בצ'יקו. מצד שני היויו קל בכמעט 2 ק"ג ומתקפל קטן יותר, כמו כן יש לו ידית אחיזה שלמה מה שיוצר יכולת ניוד קלה יותר אפילו עם יד אחת. אין בעיית יציבות כל עוד לא מעמיסים תיק כבד אבל זה נכון גם לגבי כל טיולון.
    לסיום: אפשר לגשת עם התינוק לחנות ולבדוק יחד איתו את היויו זה לא מחייב אותך לרכוש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו