עגלת תינוק מתקפלת מומלצת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תינוק מתקפלת מומלצת
    נורית
    05/01/2017

היי קובי,
    אני מחפשת עגלה איכותית. שתהיה קלה ונוחה. מתקפלת בקלות, מתאימה להרבה מדרגות ויציבה. אין הגבלה מבחינת התקציב. אשמח לעזרתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תינוק מתקפלת מומלצת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/01/2017

שלום נורית,

אף עגלה אינה בנויה למדרגות, בסופו של דבר בעליה ובירידה ממדרגות עם עגלה העגלה תישחק ועלולה להישבר, להיסדק וכו'.
    במדרגות יש לקפל את העגלה ולשאת אותה.
    המלצתי היא על בוגבו בי שמאפשרת קיפול ביד אחת ועקב משקלה ומימדיה הסבירים ניתן לעלות איתה במדרגות ביד אחת והתינוק ביד שניה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תינוק מומלצת

נורית
    05/01/2017

חוץ מבוגבו יש לך המלצה לעגלה נוספת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    06/01/2017

שלום נורית,

יש את הארמדילו פליפ, אם אין בעיית תקציב אני חושב שהבי עדיפה אבל הפליפ זולה ממנה באופן משמעותי.
    שוב אני ממליץ על מוצר שמתקפל קטן ומשקלו סביר ואין יותר מדי אופציות (מוצלחות) בסגנון הזה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תינוק מומלצת

נורית
    07/01/2017

תודה רבה על הייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו