צריכה המלצה לעגלה- מבולבלת!

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צריכה המלצה לעגלה- מבולבלת!
    לילוש
    06/01/2017

היי אשמח לקבל את המלצתך לגבי העגלות הבאות:
    1. פג פרגו- ספורטיבו/קומפלטו/פופ אפ- ההתלבטות בין הדגמים הישנים יותר לפופ אפ היא בעיקר הפער במחיר. השאלה עד כמה הפלוסים שהוסיפו לפופ אפ מצדיקים את הפער במחיר?
    *האם יש צורך להוסיף מזרן לעגלת פג?
    2. אינגליזנה טרילוג׳י 2015- האם יש הבדל בין הדגם של 2015 לה של 2016?
    3. בייבי ג׳וגר סיטי מיני
    4. מאמס&פאפס דגם סולה- האם הקיפול שלו זהה לקיפול של אורבו? כי אם כן לא התחברתי בכלל לקיפול, היה נראה לי מסובך יחסית לעגלות אחרות
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/01/2017

שלום לילוש,

שמתי לב ע"פ הדגמים שציינת וע"פ ציון "קיפול מסורבל" באורבו שהקו המנחה שלך הוא קיפול נח. המלצתי לא להתבסס על זה בלבד! קיפול אפשר ללמוד ואחרי 10-20 ואפילו 30 ניסיונות בסוף לומדים וזה בקלות.

1. בפופאפ מקבלים אמבטיה קלה בכ- קילו וחצי ואפשרות לקפלה לאחסון. בד טיפה איכותי יותר שלדעתי זה שטויות כי בכל מקרה אני ממליץ להוסיף מזרן עגלה איכותי. כמו כן לפופאפ ולקומפלטו יש רשת איוורור באמבטיה. באם כל אלו לא מהווים שדרוג רציני אז אני ממליץ על גרסאת הבסיס ספורטיבו ולחסוך חיסכון גדול. אני ממליץ בחום להוסיף מזרן לאמבטיה ולרכוש מזרן קומפי קוש לטיולון.
    2. יצא דגם נוסף. בכל אופן אני פחות ממליץ כי מלבד קיפול נח וקומפקטי אני חושב שהפג עדיפה בזכות סל גדול יותר ויכולת ניוד מוצלחת יותר. אפשר לבדוק את אינגלזינה קוואד שלדעתי מוצלחת יותר.
    3. לא ממליץ, בד לא נעים לאקלים שלנו, טיולון חד כיווני, מדרך רגליים לא מתכוונן ושינוי מצבים בעזרת שרוך, מנגנון פחות אמין ופחות נח לתפעול.
    4. הסולה מתקפלת בדיוק כמו האורבו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות

לילוש
    07/01/2017

תודה רבה על המענה המפורט!
    אז אם אני מתמקדת בבחירה בין פג פרגו לסולה, האם הפג עדיפה בהרבה על הסולה? בהתחשב בזה שהפער הוא 2500 שח וקיומו של סלקל בפג לא מהווה יתרון עבורי, כי אין לי בעיה לרכוש ישר כסא בטיחות, תוכל להשוות בשבילי את הסולה אל מול הפג פופ אפ? (מבחינת משקל, חשיבות פתח האוורור, חשיבות הראש הראש באמבטיה ואם יש עוד קריטריונים חשובים אשמח לשמוע)
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/01/2017

שלום לילוש,

היתרונות בפג הם: אמבטיה רחבה יותר שתשרת ליותר זמן. כיוונון הראש לדעתי אינו חשוב. רשת האיוורור קיימת רק בגרסאות היקרות.
    הטיולון של פג מרווח יותר ויש לו 4 מצבים במקום 3 ולעיתים בזמן ההתפתחות זה נח שיש את המצב הנוסף הזה.
    הפג מיוצרת באיטליה ולכן אני חושב שאיכות ההרכבה והחומרים טובים יותר בהשוואה לסולה מה שיגרום לעגלה להיות אמינה יותר ולשרוד יותר שנים, יחד עם זאת אני רואה עגלות סולה שמשרתות כבר ילד שני והן נראות במצב מעולה כך שפער האיכות לדעתי קטן.
    הסל בפג גדול יותר.
    הפג נוחה יותר לקיפול.

אלו ההבדלים העיקריים ואתם צריכים להחליט האם שווה לשלם עבור הפער, כמובן שהסל קל מייקר מאוד את הסיפור כי זהו סל קל יקר. שווה לבדוק אופציה של ביטולו כי חלק מהחנויות מזכות עברו בסכום נמוך מערכו אבל אולי זה שווה לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו