בוגבו בי 3 או בייבי קונפורט סטלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 3 או בייבי קונפורט סטלה
    אסתי
    09/01/2017

היי קובי,
    הלכנו אתמול לראות עגלות. לא היה בחנות מבחר גדול אך מה שכן עניין אותנו היה הבייבי קונפורט שענתה על הקריטריונים של: בולם זעזועים, יפה יחסית, קלה יחסית, קיפול נח וקטן...
    עם זאת אנחנו עדיין מתלבטים מאחר ולא מצאנו יותר מידי המלצות עליה.
    לעומת זאת שמענו על הבוגבו בי 3 שיקרה ממנה באלפיים שח אך אולי מומלצת יותר.
    יש לציין שאנחנו גרים בקומה גבוהה ללא מעלית (לא לעוד הרבה זמן...) ואנחנו יחסית גבוהים.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/01/2017

שלום אסתי,

לצערי השילוב בין עגלה גבוהה לעגלה קלה לא קיים.
    הסטלה יחסית חדשה אבל לדעתי קצת מסורבלת בקיפול כשמקבלים יחד עם מושב טיולון. היא לא קלה יחד עם מושב טיולון ולכן למדרגות היא פחות מתאימה לדעתי.
    הבי בדיוק ההפך, קלה מאוד לקיפול יחד עם טיולון, קלה מאוד יחד עם טילון וקטנה באופן משמעותי במצב מקופל יחד עם טיולון. מצד שני היא נמוכה וכפי שציינת יקרה באופן משמעותי. עדיין אני חושב שלצורך שלכם היא עדיפה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה קובי!

אסתי
    10/01/2017

הבנתי שהבוגבו נמוכה מעט והאמבטיה קטנה. האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אסתי
    10/01/2017

עכשיו אני רואה שכתבת שהיא נמוכה. האם זה באמת אמור להפריע?
    ועוד משהו, הייתי בחנות והבנתי שהעגלות של מאמס אנד פאפס ללא בולם זעזועים, מדוע בכל זאת מומלצות?

ושאלה אחרונה: האם יש עגלה אחרת שאתה ממליץ במצב הקיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/01/2017

שלום אסתי,

אכן הבי נמוכה. החיסרון שצריכים להתכופף אבל זה בשלב האמבטיה והטילון לעומת עגלות ""גבוהות" שבהן האמבטיה גבוהה אך הטיולון לרוב בגובה ממוצע כמו הבי לכן אני רואה זאת כחסרון קל ולא משמעותי לרוב האנשים, לאנשים גבוהים כפי שציינת זה חסרון משמעותי מכיוון שסביר שגם התינוק יהיה גדול מהממוצע והאמבטיה של הבי קטנה מהממוצע.
    למאמאס אנד פאפאס יש בולמים סבירים לצערי אין עגלות מושלמות, בטח ובטח כשיורדים ברמות המחיר.
    שוב ההמלצה קשה כי זה או להמליץ על קל, פרקטי ונח לכם אבל צר, קצר ונמוך או להמליץ על רחב, גבוהה ונח לניוד אבל כבד וגדול בקיפול. נסי לעשות לך סדר בראש וסדר עדיפיות וכך יהיה לי קל יותר לכוון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו