מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי עגלה משולבתאנה09/01/2017
היי רציתי להתייעץ לגבי עגלה מחפשת עגלה לתינוק משולבת עם טיולון מאוד חשוב לי שלא תהיה כבדה ושהקיפול שיהיה במינימום כי יש לי רכב קיה ותא המטען שלו הוא לא גדול . בילד הראשון הייתה לי עגלת abc design העגלה מאוד רחבה וכבדה.
אשמח להמלצותיך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/01/2017שלום אנה,
לא ציינת תקציב. אציין שגם ABC DESIGN כמו רוב היצרנים הבינו את הצורך של הדור הנוכחי. המכונוית נעשו קטנות והדור נעשה יותר מפונק ולכן היצרנים יוצרים עגלות צרות, קלות לקיפול וקטנות לאחר קיפול. בABC עגלות מהסגנון שהיו לך נעשו צרות יותר ומשקלן צנח בכ- 2 ק"ג וזה עוד לפני שהדגם חדש שלהם יושק בחודשים/שבועות הקרובים שמשקלו ורוחבו ואופן קיפולו שונים לחלוטין ממה שאת הכרת.
לאחר ההרצאה, אם אין הגבלת תקציב הייתי ממליץ על בוגבו בי 3.
אם יש צייני ואמליץ בההתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות
אנה10/01/2017כן יש הגבלת תקציב על מה שאני מתכננת הוא שיהיה בסביבות האלפיים פלוס מינוס חשוב לי גם שהעגלה לא תהיה מאוד נמוכה כי בעלי הוא גבוה.
אתמול בדקתי את עגלת הסייבקס איריס שדי התרשמתי ממנה במיוחד הקיפול הנוח והקל שלה אבל לפי מה שבדקתי פה יש בה גם את החסרונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/01/2017שלום אנה,
בתקציב הזה לדעתי ג'ואי כרום DLX הכי עונה לדרישות שלכם. יחסית גבוהה ובעלת משקל סביר, תפעול נח ולטיולון יש מצב שכיבה ישר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי עגלה
אנה11/01/2017אז מבין העגלות +/- במחיר הזה עגלת ג'ואי היא הכי מומלצת ? אפילו יותר מהסייבקס איריס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/01/2017שלום אנה,
לדעתי כן מכיוון שהטיולון של הכרום לדעתי טוב יותר וזה החלק שישמש את התינוק רוב הזמן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי עגלה
אנה12/01/2017תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)