מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מומלץ לילד ראשוןרן10/01/2017
שלום אשמח לקבל המלצות לטיולון איכותי ויציב לאורך זמן
זה עבור ילד ראשון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/01/2017שלום רן,
מה התקציב והאם יש דרישות נוספות?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה............................
רן11/01/2017אני מעריך סביב 1000
ולגבי דרישות שיהיה נוח לילד ולהורה
שלא יהיה ענק כמו הטיולון של ארמדילו XT כי את זה כבר יש לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/01/2017שלום רן,
טיולונים אף פעם לא יהיו כמו עגלות למרות שלעגלה הפליפ XT מתקפלת לגודל מאוד קטן. עדיין טיולונים יהיו קלים יותר וקטנים יותר.
יש 2 סגנונות של קיפול, קיפול מטריה או קיפול ספר. טיולון כמו בובו מתקפל למימדים מאוד קטנים כאלו שמאפשרים לעלות איתו לטיסות, הוא נח לניוד ביד אחת ולכן אני חושב שזו אופציה טובה.
הסגנון השני הוא קיפול מטריה, קיפול צר אבל ארוך ועדיין נכנס לכל תא מטען בקלות, מהסגנון הזה הייתי ממליץ על צ'יקו לייטוואי 2 שלדעתי נותן תמורה טובה למחירו אשר נמוך בהרבה מ 1000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רן12/01/2017מה דעתך על הטיולון של אינגליזינה ואיך הוא לעומת צ'יקו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/01/2017שלום רן,
לדעתי הוא טיולון טוב. החסרונות הם שהוא יקר מהצ'יקו, טיפה כבד יותר ופחות נח לניוד. מצד שני הוא מרווח יותר, הבדים איכותיים יותר ולכן הייתי ממליץ לבדוק כל אחד מהם עם ילד בפנים, לנסות ללכת איתם, לתפעל ולנסות לקפל (ללא הילד). לאחר כל אלו תוכלו לקבל החלטה מושכלת.
חיסרון בולט שניהם הוא שידיות האחיזה הם מפוג שמתבלא סופר במהירות ולכן אני ממליץ לרוכש יחד איתם כיסוי שנקרא סיטי גריפס. המגע יהיה נעים יותר וזה ישמור על הספוג מפני קרעים כי עלות ההחלפה יקרה יותר מהכיסוי ולכן חבל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)