טיולון מומלץ לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון מומלץ לילד ראשון
    רן
    10/01/2017

שלום אשמח לקבל המלצות לטיולון איכותי ויציב לאורך זמן
    זה עבור ילד ראשון ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מומלץ לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/01/2017

שלום רן,

מה התקציב והאם יש דרישות נוספות?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ............................

רן
    11/01/2017

אני מעריך סביב 1000
    ולגבי דרישות שיהיה נוח לילד ולהורה
    שלא יהיה ענק כמו הטיולון של ארמדילו XT כי את זה כבר יש לנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/01/2017

שלום רן,

טיולונים אף פעם לא יהיו כמו עגלות למרות שלעגלה הפליפ XT מתקפלת לגודל מאוד קטן. עדיין טיולונים יהיו קלים יותר וקטנים יותר.
    יש 2 סגנונות של קיפול, קיפול מטריה או קיפול ספר. טיולון כמו בובו מתקפל למימדים מאוד קטנים כאלו שמאפשרים לעלות איתו לטיסות, הוא נח לניוד ביד אחת ולכן אני חושב שזו אופציה טובה.
    הסגנון השני הוא קיפול מטריה, קיפול צר אבל ארוך ועדיין נכנס לכל תא מטען בקלות, מהסגנון הזה הייתי ממליץ על צ'יקו לייטוואי 2 שלדעתי נותן תמורה טובה למחירו אשר נמוך בהרבה מ 1000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רן
    12/01/2017

מה דעתך על הטיולון של אינגליזינה ואיך הוא לעומת צ'יקו ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/01/2017

שלום רן,

לדעתי הוא טיולון טוב. החסרונות הם שהוא יקר מהצ'יקו, טיפה כבד יותר ופחות נח לניוד. מצד שני הוא מרווח יותר, הבדים איכותיים יותר ולכן הייתי ממליץ לבדוק כל אחד מהם עם ילד בפנים, לנסות ללכת איתם, לתפעל ולנסות לקפל (ללא הילד). לאחר כל אלו תוכלו לקבל החלטה מושכלת.
    חיסרון בולט שניהם הוא שידיות האחיזה הם מפוג שמתבלא סופר במהירות ולכן אני ממליץ לרוכש יחד איתם כיסוי שנקרא סיטי גריפס. המגע יהיה נעים יותר וזה ישמור על הספוג מפני קרעים כי עלות ההחלפה יקרה יותר מהכיסוי ולכן חבל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו