מעברי בעירה במזרן "נושם" למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מעברי בעירה במזרן "נושם" למיטת תינוק
    עמית
    15/01/2017

שלום קובי,
    קראתי בפורום שאתה ממליץ מאוד על מזרן "נושם" לתינוק, בדגש על המזרון אימג'ן של עמינח ועל המזרון מוליטפלואו של בייבי טק.
    אני רואה שהמוצרים פחות או יותר זהים. הסיבים של של האימג'ן הם פוליאסטר בעוד שהסיבים של של המולטיפלואו נקראים סיבי מוליטיפלואו שלא ברור מה ההרכב שלהם. האם אתה יודע מה הכוונה?
    בנוסף אני רואה הבדל מאוד משמעותי וזה נושא החומרים מעכבי בעירה. בייבי טק רושמים שהמזרן לא מכיר חומרים מעכבי בעירה בעוד שעמינח לא רושמים זאת ולכן מסיקה שהם כן מכילים חומרים אלה. אני יודעת שחומרים אלה עלולים להיות מסוכנים. כמו כן הבנתי שכדי לקבל אישור ותקן כל מזרון לתינוקות צריך להכיל חומרים מעכבי בעירה.
    האם תוכל בבקשה לעשות סדר בנושא?

שאלה נוספת: האם ניתן להעביר מזרון מילד לילד? בדגש על המזרון ה"נושם".

תודה, עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/01/2017

שלום עמית,

ככל הידוע לי שניהם מיוצרים עם סיבים זהים אבל להיות בטוח יש ליצור קשר עם היצרנים.
    ככל הידוע לי שניהם אינם מכילים חומר מעכב בעירה היות והסיבים הם מעכבי בעירה באופן טבעי ולכן אין צורך בחומר מלאכותי.
    חשוב להבין שדרישת מכון התקנים אינה שהמזרן יהיה עם מעכב בעירה אלא שיעכב בעירה ולא משנה הדרך. הבדיקה נעשית על ידי החדרת ברזל לוהט לתוך המזרן ואם הוא לא נדלק אז הוא עיכב בעירה ותקני (יצא לי לראות בדיקה כזו למזרן לא תקני ומרגע החדרת הברזל לספוג אני מעריך שתוך שניות ספורות לא היה מזרן). זו אחת הסיבות העיקריות שאני ממליץ על מזרנים אלו כי הם אינם מכילים את החומר המעכב שמוזרק למזרני ספוג.

בודאי שניתן להעביר מילד לילד, היתרון נוסף שבולט במזרן נושם הוא האפשרות לשטוף את פנים המזרן ולא רק את הציפוי העליון כך שבשטיפת המזרן אנו יודעים ש 100% מהמזרן נקיים וסטריליים בעוד שבמזרן ספוג רק הציפוי יהיה נקי וסטרלי אך הפנים לא!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו