מיטת מעבר או מיטת נוער?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מיטת מעבר או מיטת נוער?
    לימי
    17/01/2017

היי קובי. הבן שלי בן שנה ו7 חודשים ואני מרגישה שהמיטת תינוק כבר לא בטוחה לו. נמצאת על המצב הכי נמוך וכשהוא עומד הסורג הקדמי מגיע לאזור בית החזה. תוהה לגבי מיטת מעבר או מיטת נוער. מצד אחד מיטת מעבר היא נמוכה ובטוחה יותר ומצד שני היא לא משמשת לתקופה ארוכה ובסוף מגיעים בכל מקרה למיטת נוער. מצד שני, מיטת נוער נראית לי גבוהה מידי ולרוב המעקה תמיד הראה קטן יחסית ולא מאוד בטיחותי. מה אתה חושב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטת מעבר או מיטת נוער?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת לגבי כסא בטיחות ציקו נקספיט

לימי
    17/01/2017

יש לי ברכב את הכסא הנ"ל. תמיד כשאני חוגרת את הבן שלי אני מרגישה שהחגורה התחתונה (החלק עם הכפתור) פשוט קטנה. אני מרגישה שאני פשוט לוחצת את האבזם לרגליים של הבן שלי. הרצועות העליונות הכי אכורות. יש מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/01/2017

שלום לימי,

לגבי המיטה, כל עוד הילד לא מטפס אפשר להשתמש במיטה. אני אישית משכתי ככל האפשר עד גילאים של שנתיים וחצי ושלוש ואז עברתי ישירות למיטת נוער. במיטת נוער סטנדרטית יש מיטה נפתחת (לחבר) עם מזרן ואז אפשר לפתוח אותה ואין פחד מנפילה. כמו כן מניסיוני בהרבה מקומות אפשר לרכוש מעקה ארוך יותר.
    מצד שני מיטות המעבר כל כך זולות ובמרביתן ניתן גם להשתמש במזרן של מיטת התינוק כך שזה גם שיקול.

לגבי הכסא, האם פירקתם אותו לכביסה?
    אם לא אז יש לוודא שמשענת הראש בגובה המתאים ורצועות הכתף ממקומות כ- 2 ס"מ מעל הכתף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו