התלבטות בין שלוש עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שלוש עגלות
    דנה
    18/01/2017

היי קובי,
    אני מתלבטת בין 3 עגלות, מה שהכי חשוב לי בעגחה זה כמובן נוחות הילד אבל עם זאת שהעגלה לא תהיה כבדה מידיי ומסורבלת.
    3 העגלות הן אויסטר 2, פג פרגו ( אשמח גם לעצה איזה מבין הדגמים הכי מומלץ) ומאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT

אודה לעזרתך
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין שלוש עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/01/2017

שלום דנה,

לדעתי הפג היא הטובה מהשלוש כי היא משלבת נוחות לכם ונוחות סבירה לתינוק. האויסטר לדעתי נוחה יותר לתינוק אבל די מסורבלת לתפעול וקיפול. הפליפ סופר נוחה להורה אבל האמבטיה קטנה והטיולון צר.

בפג יש 3 גרסאות כאשר עיקר ההבדל הוא בבד ובעיצוב.
    ספורטיבו גרסאת הבסיס.
    קומפלטו כמו הספוריטיבו עם בדים טיפה יותר איכותיים, טיפה מרופדת יותר, מעוצבת יותר ובעלת רשת איוורור באמבטיה.
    פופאפ כמו הקומפלטו רק עם אמבטיה קלה בכ- קילו וחצי עם יכולת לקפלה.

המלצתי היא או גרסאת הבסיס ספורטיבו או הפופאפ אם היתרונות שמספקת האמבטיה שווים לכם את ההפרש.
    אני ממליץ בכל אחת מהגרסאות לבצע 3 שידרוגים שהם:
    1. לשדרג לשלדת S שתספק נוחות הליכה, ניוד ובלימת זעזועים טובים יותר.
    2. לרכוש מזרן לאמבטיה כי היא אינה מרופדת מספיק.
    3. לרכוש מזרן קומפי קוש לטיולון כי הטיולון מאוד מאוד קשיח בכל הגרסאות והמזרן ישדרג את הנוחות והנעימות בכמה דרגות. יש שרוכשים רק אותו ומשתמשים בו גם לשלב האמבטיה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו