מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לא מצליחה לבחור עגלהטלי19/01/2017
צהריים טובים, אחרי סקר קצר אני מרגישה יותר מבולבלת... אשמח אם תוכל להמליץ לי על עגלה, חשוב לי שתהיה נוחה לתינוק גם באמבטיה וגם בטיולון, שבטיולון יהו שני מצבים עם ונגד הנסיעה, שתהיה קלה לקיפול ונסיעה חלקה. מבחינת המחיר כל מה שראיתי היה מעל 5,000ש״ח , זה בסדר מבחינתי רק שבאמת זאת תהיה עגלה שתהיה טובה ונוחה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר20/01/2017שלום טלי,
אני מסביר תמיד שככל שהעגלה תהיה נוחה יותר עבור התינוק כך להורה יהיה פחות נח ולהפך! ע"פ הדרישות אני ממליץ על 3 אופציות:
1. הרטן וי.איי.פי. לדעתי הנוחה ביותר עבור התינוק והנוחה ביותר לניוד. מצד שני היא כבדה מהממוצע והקיפול פחות נח בהשוואה לעגלות אחרות.
2. איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס, סופר נוחה לתינוק כמעט ברמה של הרטן. נוחה מאוד לניוד והקיפול יחסית קל ונח. כבדה מהממוצע.
3. פג פרגו בוק עם שלדת S, הניוד סביר אבל לא נח בהשוואה להרטן או להמלצה הבאה שלי. הקפיצים מאוד קשים מה שיוצר אי נוחות בהליכות בשטח קשה וקושי בלעלות ולרדת מדרכות. לתינוק היא פחות נוחה כי היא לא מרופדת מספיק באמבטיה ובטיולון והטיולון לא נשכב ממש למצב שטוח כמו השתיים מעל. מצד שני היא קלה יותר והקיפול שלה הוא הנוח ביותר מהשלוש.
הדעה שלי היא שנוחות הניוד ונוחות התינוק הם מעל הכל! מדוע?
א. כי 99% מהשימוש במוצר אנו הולכים איתו ולכן חשוב שיהיה נח בניוד, כמו כן 99% מהזמן יושב/ישן/שוכב לו תינוק וחשוב שישב בנוחות, במרווח ולא באמבטיה או מושב צפופים ובבטיחות. ב. נוחות הקיפול נעשית קלה יותר ברגע שמשתמשים במוצר ולכן בסוף זהו ידע נרכש. ג. המשקל לא מורגש בהליכה אלא רק בהרמה, ברוב המקרים ההרמה היא רק לרכב והיא לוקחת בדיוק מספר שניות ולכן לדעתי המשקל לא צריך להיות שיקול אלא אם גרים בקומות שתיים ומעלה ואין מעלית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טלי20/01/2017תודה רבה על התגובה המפורטת והמועילה, כרגע נראה שנלך לכיוון הרטן, נראית עגלה איכותית נוחה ובטוחה.
ממש ממש תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)