מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות בנוגע לעגלה הרטן רייסר ג'י טיליביה22/01/2017
שלום קובי,
לאחר ביקור במספר חנויות, נתקלתי בעגלת הרטן רייסר ג'י טי, שלא שמעתי עליה בכלל.
העלות גבוהה יחסית (עדיין פחות מהפג פרגו), אבל אני התרשמתי שהיא מאוד נוחה לתינוק, גם מבחינת אמבטיה וגם מבחינת טיולון. בנוסף, אני גבוהה וסובלת מבעיה בגב ושאר העגלות שראיתי היו לי מאוד נמוכות.
אשמח לשמוע את דעתך לגבי העגלה (יתרונות/חסרונות) והמלצה על עגלות דומות שיכולות להתאים מבחינת נוחות לתינוק + התייחסות לגובה ולבעיה בגב.
תודה,
ליביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר22/01/2017שלום ליביה,
קודם כל גילוי נאות, אני היבואן של המותג הרטן בישראל.
יכולתי לייבא לארץ מותגים אחרים יותר מסחריים מהרטן אך האני מאמין שלי אומר שמוצר שהייתי שם בו או נותן לילדיי אני אמכור לאחרים.
חשוב לציין שהרטן מיוצרת בגרמניה ולא בסין. הגרמנים מקפידים על סטנדרט הייצור הגובהה בעולם וזה מרמת הניטים דרך הצירים, איכות הגלגל, הבד וכו'. אז אכן לדעתי מדובר במוצר הכי איכותי עבור התינוק קודם כל.
עבורך היתרון הוא בגובה, נוחות ההליכה שכן עקב מערכת הקפיצים ואיכות הגלגל הקדמי תצריך ממך פחות מאמץ בהולכת העגלה ובעליה וירידה ממדרכות.
בנוסף ציינת גובה וחשוב לציין שהאמבטיה של ההרטן היא הארוכה ביותר מכל האמבטיות שנמכרות בארץ וכך גם מושב הטיולון (שהוא גם הרחב ביותר) ולכן אם התינוק יקבל גנים טובים ממך הוא ישכב בנוחות באמבטיה וישב בנוחות בטיולון.
להרטן יש דגם נוסף שנקרא VIP, האמבטיה והטיולון זהים לרייסר רק שהVIP קלה יותר בקילו ויכול להיות שתתאים לך יותר.
עגלה נוספת שאני ממליץ עליה היא איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שדומה להרטן ברעיון, אמבטיה מרווחת וגבוהה, טיולון נח ומפנק. אודות לגלגלים גדולים ואיכותייים, פלוס מערכת קפיצים איכותית היא נוחה מאוד לניוד, לעליה וירידה ממדרכות. כמו ההרטן מדובר בחברה גרמנית אך הייצור הוא בסין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
ליביה23/01/2017ראיתי בהתייחסות קודמת שלך כי שלדת רייסר ג'י טי פחות נוחה לניוד בעיר. מאיזו בחינה?
הבנתי שיש הבדלים בין שלדת ה- VIP לשלדת הרייסר, כמו בולמי זעזועים, אפשרות כיוונון הגה העגלה. האם כדאי לבחור בכל זאת בשלדת הרייסר, בהתחשב שמדובר רק בהבדל של קילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/01/2017שלום ליביה,
הרייסר פותחה כך שתתאים גם לשטח קשה כמו חול ים, יערות ושלג ולכן אני חושב שבעיר לVIP יש יתרונות בכך שהיא קלה יותר (יותר נח לעלות ולרדת מדרכות לדוגמא).
בפועל הרייסר נחשבת לאיכותית יותר מהסיבות שיש קפיצים לגלגלים הקדמיים, סל חפצים גדול יותר, ניתן לקפלה יחד עם הטיולון, היא יותר יציבה וחזקה. אישית אני אוהב אותה יותר מהVIP אבל הכל עניין של היכן מטיילים, אופי שימוש וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות הבהירות והמהירות
ליביה25/01/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)