מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת טיולון לבן שנה וחצירותי22/01/2017
אנחנו מחפשים טיולון לבן שלנו בן שנה וחצי. חשוב לנו שתהיה יציבה אבל לא כבדה ושלא תהיה יקרה יותר מ1500 שח. כשהוא יהיה בן שנה ו10 חודשים צריך ליוולד לנו עוד תינוק ואז נקנה אמבטיה לעגלה וטרמפיסט. מה תמליץ לנו? חשוב לי שהטרמפיסט לא ירחיק את מי שמסיע את העגלה ושיהיה נח לסוע אותו. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר22/01/2017שלום רותי,
זה קצת בעייתי כי לגיל הזה את צריכה טיולון בסיסי וקל ואם תרכשי מוצר יקר שאפשר לחבר לו אמבטיה זה יהיה מוצר כבד ולא הכי פרקטי לצרייך כיום.
הייתי ממליץ להתמקד בטיולון זול, טוב ובסיסי ובבוא העת לרכוש עגלה אחרת שתכלול אמבטיה, טיולון ובנוסף טרמפיסט.
אני משער שזה יהיה מעבר לתקציב כל הסיפור אבל אני מאמין שצריכים להיות פרקטיים ולהסתכל בכל תקופה על הצורך העכשיו ולא לסבול עבור הצורך העתידי.
הייתי כעת ממליץ לרכוש צ'יקו לייטוואי 2 או ג'ואי בריסק שהם טיולונים מצויינים במחירים מאוד סבירים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רותי23/01/2017תודה רבה!
ואיזה עגלה היית ממליץ לנו לקנות בהמשך שטרמפיסט מתחבר בקלות אליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר23/01/2017שלום רותי,
ישנן עגלות שאפשר לחבר עליהן מושב נוסף.
לגבי טרמפיסט צריך עגלה שיש לה ידית טלסקופית (מתארכת) ואז גוף הילד יוצא בין הידית למושב ולא מפריע להורה.
כמו כן יש גם לאיי.בי.סי דיזיין דגם שנקרא סלסה ובו גם הסל מתקפל בחציו כלפי מעליה מה שיוצר מרווח גדול ונח לילד לעמוד בנוחות מבלי להפריע להורה, הוא יקר משמעותית מ- 1500 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)