עזרה בבחירת טיולון לבן שנה וחצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת טיולון לבן שנה וחצי
    רותי
    22/01/2017

אנחנו מחפשים טיולון לבן שלנו בן שנה וחצי. חשוב לנו שתהיה יציבה אבל לא כבדה ושלא תהיה יקרה יותר מ1500 שח. כשהוא יהיה בן שנה ו10 חודשים צריך ליוולד לנו עוד תינוק ואז נקנה אמבטיה לעגלה וטרמפיסט. מה תמליץ לנו? חשוב לי שהטרמפיסט לא ירחיק את מי שמסיע את העגלה ושיהיה נח לסוע אותו. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/01/2017

שלום רותי,

זה קצת בעייתי כי לגיל הזה את צריכה טיולון בסיסי וקל ואם תרכשי מוצר יקר שאפשר לחבר לו אמבטיה זה יהיה מוצר כבד ולא הכי פרקטי לצרייך כיום.
    הייתי ממליץ להתמקד בטיולון זול, טוב ובסיסי ובבוא העת לרכוש עגלה אחרת שתכלול אמבטיה, טיולון ובנוסף טרמפיסט.
    אני משער שזה יהיה מעבר לתקציב כל הסיפור אבל אני מאמין שצריכים להיות פרקטיים ולהסתכל בכל תקופה על הצורך העכשיו ולא לסבול עבור הצורך העתידי.

הייתי כעת ממליץ לרכוש צ'יקו לייטוואי 2 או ג'ואי בריסק שהם טיולונים מצויינים במחירים מאוד סבירים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רותי
    23/01/2017

תודה רבה!
    ואיזה עגלה היית ממליץ לנו לקנות בהמשך שטרמפיסט מתחבר בקלות אליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/01/2017

שלום רותי,

ישנן עגלות שאפשר לחבר עליהן מושב נוסף.
    לגבי טרמפיסט צריך עגלה שיש לה ידית טלסקופית (מתארכת) ואז גוף הילד יוצא בין הידית למושב ולא מפריע להורה.
    כמו כן יש גם לאיי.בי.סי דיזיין דגם שנקרא סלסה ובו גם הסל מתקפל בחציו כלפי מעליה מה שיוצר מרווח גדול ונח לילד לעמוד בנוחות מבלי להפריע להורה, הוא יקר משמעותית מ- 1500 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו