שאלה לגבי טיולון דו כיווני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיולון דו כיווני
    נילי
    24/01/2017

קובי שלום,

האם בטיולונים דו כיווניים (למשל ארמדילו פליפ) ניתן לקפל את הטיולון במצב שבו התינוק פונה להורה, או שיש להפוך קודם את הטיולון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/01/2017

שלום נילי,

מאוד תלוי בדגם. במרבית העגלות עם טיולון דו כיווני יש להפוך את הטיולון לכיוון הנסיעה ולקפל (או להוציאו לגמרי), בחלק קטן יש להוציאו לגמרי ובחלק קטן ניתן לקפל בכל כיוון כאשר טיולון הפליפ הוא דומא טובה לדגם שמתקפל כשהמושב פונה גם להורה. אם יש לך דגמים שתרצי לדעת מה מהם מתקפל גם כאשר הטיולון פונה אליכם רשמי לי ואענה לך מה כן ומה לא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

נילי
    25/01/2017

קובי שלום,

תודה על התשובה.
    אני מחפשת טיולון שיתאים מגיל חצי שנה, בתקציב של עד 1500.
    מעבר לנוחות התינוק, חשוב לי שהקיפול יהיה נוח, שהטיולון לא יהיה כבד מדי, שהעגלה תהיה יציבה, ורצוי סל גדול. הייתי שמחה למצוא טיולון דו כיווני (אבל אני לא בטוחה שיש משהו טוב בתקציב הזה).
    העגלות ששמתי עליהן עין הן גרקו EVO (למרות שלפי מה שאני מבינה, היא לא מתקפלת כשהטיולון פונה להורה), ועגלת טאי טאי (שאהבתי בגלל המשקל, נוחות הקיפול, והאיבזור, למרות שהטיולון לא מתהפך).
    אשמח לשמוע את חוות דעתך, והמלצות לעגלות אחרות שיכולות לענות על דרישותי.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/01/2017

שלום נילי,

לצערי ברמת המחיר הזו אין יותר מדי אופציות דו כיווניות כאשר לדעתי האיבו היא האופציה הטובה ביותר. אכן הטיולון ניתן לקיפול רק כאשר הוא פונה לכיוון הנסיעה.
    היות ואני בעד מושב דו כיווני לגילאי חצי שנה עד שנה פלוס אני בעד האיבו יותר מאשר הטאי טאי שלדעתי גם מעולה אבל עם החסרון המשמעותי לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו