שאלה לגבי עגלת הארטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עגלת הארטן
    מממ
    25/01/2017

שלום רב,
    סוף כל סוף יצא לי לראות ולהתנסות בעגלת הארטן, איכות הנסיעה מרגישה מעולה (למרות שלא ניסיתי לשים עליו משקל), הטיולון נראה באמת ארוך והריפוד מאוד מאוד איכותי.. אבל ראיתי משהו שאני תוהה האם נכון... בקיץ החם שלנו, העגלה לא מרופדת מדי? לא חם? וגם שמתי לב שכש"מקפלים" את הגגון של הטיולון, הוא כל כך מרופד שתופס די הרבה מקום מהאורך של הטיולון...
    אשמח לשמוע תשובה כמישהו שמכיר את העגלה מצויחן מקרוב..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עגלת הארטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/01/2017

שלום,

לגבי עובי הבד אכן המחשבה היא קודם כל על התינוק ולכן החברה השקיעה במוצר כדי שלתינוק יהיה נח יותר מבכל עגלה אחרת.
    האם יהיה במושב חם? לא! לפחות לא יותר מבכל עגלה אחרת משתי סיבות: 1. הגגון מסנן קרינת UV מה שימנע התחממות.
    2. הבדים של החברה הם בדי טרמוטקס, מדובר בבד מווסת טמפרטורה אשר שומר על טמפרטורת הגוף ולכן לא מתחמם ולא מתקרר. ללא ספק זהו אחד הבדים האיכותיים ביותר שיש בעולם.
    המושב של העגלה הוא הארוך ביותר בשוק והגגון יושב בכמה ס"מ טובים מעליו. בואי נגיד רק שמדי פעם הבן שלי כשהיה בן 4 או 4 פלוס הוא ישב בשיא הנוחות מבלי שהגגון הפריע ולהזכירך מדובר לעגלה שצריכה להתאים עד גיל 3 שנים כך שאין כל בעיה עם הגגון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

מממ
    28/01/2017

תודה רבה, לא יכולתי לקבל תשובה מקצועית משום מקור אחר! (לא תמיד המוכרים מבינים, וברצונם למכור במקום לעייץ) שיהיה שבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו