עגלה+טיולון, ילד ראשון, מתלבטת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה+טיולון, ילד ראשון, מתלבטת
    שיר
    25/01/2017

אני קוראת את התגובות שלך, אין ספק שאתה מקצוען.
    אם תוכל לעזור לי לבחור בין
    סייבקס קליסטו
    לבייבי ג'וגר
    טאי טאי של ביבה
    ג'ואי כרום
    חשוב בעגלה שתכיל גם אמבטיה וגם טיולון
    אנחנו נוסעים הרבה, כך שקיפול נוח למצב קטן ועגלה קלה ובטיחותית ומציינת שבעלי ואני באותו הגובה . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/01/2017

שלום שיר,

מלבד הכרום כל הדגמים שציינת הם בעלי טיולון חד כיווני.
    לדעתי זהו חסרון עצום מכיוון שאני ממליץ על טיולון דו כיווני לפחות עד גיל שנה עם עדיפות אפילו שנה פלוס. מחקרים הוכיחו שתינוקות ששהו מול הוריהם בעגלה עד גיל שנה פלוס היו משכילים יותר, ישנו טוב יותר, הקשר מול ההורה היה חזק יותר והיו להם פחות חרדות.
    אז המלצתי היא על הכרום אבל בהשוואה לאחרות היא הכבדה ביותר והקיפול שלה הוא הגדול/מסורבל ביותר ביחס לדרישה שלך.

מבין הדגמים החד כיווניים לדעתי הטאי טאי היא המומלצת ביותר והייתי ממליץ גם לבדוק את איי.בי.סי דיזיין מינט שהחלה להימכר בימים האחרונים. אבל המלצתי היא ללכת על עגלה עם טילון דו כיווני.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שיר
    25/01/2017

תודה רבה , אין ספק שחשוב מאוד טיולון דו כיווני.
    אבל בדקתי את העגלה מינט של abc ולא ראיתי שיש לה גם אמבטיה לחודשים הראשונים...
    מה אתה מציע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/01/2017

שלום שיר,

בישראל היא כן נמכרת עם אמבטיה. בגרמניה לא אבל ניתן לרכוש בנוסף. יש לקחת בחשבון שהיא רק החלה להימכר ולכן נמצאת בחנויות בודדות ולכן צריך לחכות טיפה עד שתופץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שיר
    02/02/2017

היי קובי,
    מה לגבי סולה 2 של מאמאס אנד פאפאס?
    וסייבקס פריאם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/02/2017

שלום שיר,

הפריאם יקרה משמעותית מכל העגלות שציינת עד עכשיו ולכן קשה להשוות. אם תרשמי תקציב אוכל בהתאם אליו להמליץ על המוצרים הטובים ביותר.
    הסולה 2 כן דומה במחירה לעגלות שציינת, היא נותנת תמורה טובה למחירה, הטיולון דו כיווני, התפעול סביר, הנוחות סבירה ולכן אני ממליץ עליה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

שיר
    04/02/2017

תודה רבה קובי היקר ! עזרת לי מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו