התלבטות לגבי עגלה לאמא נמוכה ולאבא גבוה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה לאמא נמוכה ולאבא גבוה
    ליאת
    26/01/2017

היי קובי , אנחנו בהריון שלנו ונשמח לקצת עזרה
    אני ובעלי באתגר למצוא עגלה מתאימה לצרכים שלנו מאחר ואני נמוכה ועם בעיות בגב ובעלי גבוה ממש 1.95 אנחנו מחפשים עגלה גבוה וקלה , אחרי חיפושים מצאתי את העגלה של איה בייבי דגם ולנסיה, אתמול ניגשנו לחנות וממש התרשמתי אבל אני לא מצליחה למצוא עליה הרבה ביקורות , וגם בפורום אני רואה שאין עליה ממש שיח ,
    האם ידוע לך האם היא מומלצת ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/01/2017

שלום ליאת,

הולנסיה יחסית כבדה ודי מסורבלת לקיפול ולכן לצרכים שלך אני חושב שהיא פחות מתאימה. כמו כן הקיפול שלה גדול יחד עם מושב הטיולון.
    צריך להבין שעגלות גבוהות הן כבדות ולכן יהיה קשה למצוא מוצר מושלם.
    לדעתי איי.בי.סי דיזיין סלסה שדומה לולנסיה יכולה יותר להתאים כי היא קלה יותר בכ- 2 ק"ג והקיפול קטן יותר. היא כמובן גבוהה אבל לדעתי יש לה חיסרון אחר שהוא מושב שלא נשכב למצב ישר.
    אופציה אחרת היא בוגבו בי שיש לה ידית מתכווננת ויחסית גובהה אבל היא מאוד נמוכה ובעלת אמבטיה מאוד קטנה כך שאם התינוק יקבל את הגנים הגבוהים יהיה לו/ה פחות נח. אבל מבחינת מוצר נח עבורך היא בהחלט כזו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר

ליאת
    27/01/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו