מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלות פג פרגו, הרטן, ממבההדס29/01/2017
שלום קובי,
קודם כל תודה רבה על שירותך לציבור עם הפורום הנפלא הזה!
מס' שאלות:
1. לגבי עגלות פג פרגו - קצת מבלבל עניין הדגמים השונים שלהם.. הבנתי שיש בוק פלוס ספורטיבו / קומפלטו / פופ-אפ - ראינו שיש בחנות גם דגמי בוק (בלי הפלוס), האם יש הבדל בין בוק לבוק פלוס ואם כן, מהו והאם משמעותי?
2. עוד דגם של פג פרגו זה ה- elite. נשמח לדעת מה ההבדלים בינו לבין הדגמים מהסעיף הקודם מלבד העיצוב..
3. היכן ניתן למצוא ולהתרשם מעגלות ההרטן VIP ומהממבה + אותם ציינת מס' פעמים? (אזור ת"א). מצאנו רק את ההרטן רייסר, אך הייתה לנו מסיבית מידי..
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר29/01/2017שלום הדס,
לגבי בוק ובוק פלוס, מדובר באותו דגם פשוט חנויות כבר לא מציינות זאת מכיוון שדגם הבוק כבר מזמן לא נמכר בארץ. כל עוד המושב דו כיווני מדובר בבוק פלוס. מעבר לכך שאני ממליץ לשדרג לשלדת בוק פלוס S שתהיה נוחה יותר לניוד ובלימת זעזועים.
לגבי הדגמים:
ספורטיבו היא גרסאת הבסיס עם בד בסיסי.
קומפלטו דומה לספורטיבו רק שמקבלים רשת איוורור לאמבטיה ובד טיפה יותר איכותי.
עלית, קומפלטו משודרגת עיצובית.
עד כאן אני ממליץ על גרסאת הבסיס מכיוון שעיקר ההבדל הוא עיצוב ומיותר לשלם עליו כל כך הרבה. הבד הוא לא שיא ההבדל ובכל גרסא אני ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון מכיוון שלדעתי הפג לא מרופדות מספיק, אי לכך הנוחות עם מזרנים אלו תהיה זהה ואני לא רואה הצדקה להפרש שאני מקבל בו עיצוב ורשת איוורור לאמבטיה.
פופאפ כמו הקומפלטו אבל האמבטיה קלה בכ- קילו וחצי וניתנת לקיפול ואחסון בבוא העת, כאן יש הצדקה מסויימת להפרש אבל אני מזכיר שעדיין צריך לשדרג לשלדת S (לדעתי), לרכוש מזרן אמבטיה ומזרן קומפי קוש לטיולון.
הרטן VIP אזלו דגמי 2016, השבוע נכנס לארץ משלוח של 2017 והוא יופץ לחנויות במרכז בשבוע הבא, אם תצרי איתי קשר בדף הפייסבוק של בייבי בוס אוכל לפרט לך היכן ומתי, כנ"ל בת"א.
נכון להיום ניתן לראותה בבייבי לאב בצומת סגולה, פ"ת.
הוי.איי.פי קלה בכ- קילו וחצי מהרייסר והקיפול קטן יותר.
איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס נמכרת בשתי נקודת במרכז לפי בירור שעשיתי לשאלה כאן לפני כשבוע. הנקודות הם: תינוקות זה אנחנו בצומת סגולה פ"ת וניו בורן בבני ברק.
בשני הדגמים של הרטן ואיי.בי.סי בהשוואה לפג מקבלים שלדה אשר טובה יותר גם מה-S לדעתי, מזרני אמבטיה שהם שיא האיכות, הנוחות והבטיחות, טיולונים סופר מרופדים שגם נשכבים למצב שטוח מה שהפג לא עושה. מצד שני הן כבדות יותר ופחות נוחות לקיפול בהשוואה לפג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)