מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלה ראשונהיעל29/01/2017
שלום,
כמו כולם, מתלבטים בין מספר עגלות וקצת הולכים לאיבוד.
מחפשים עגלה פונקציונלית, חזקה אבל לא כבדה מדי (קומה שלישית בלי מעלית), טיולון דו כיווני. הגודל לאחר קיפול פחות מטריד אותנו. תקציב של 3000-3500.
ראינו 2 דגמים של מאמאס אנד פאפאס- סולה וארמדילו. מה מביניהם עדיף לדעתך?
האם יש עוד עגלות מומלצות (גם בתקציב נמוך יותר)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרט הכי חשוב נשכח
יעל29/01/2017שיהיה נוח לתינוק בפנים! גם במחיר של פחות נוחות לנו, הבנתי שזה בדרך כלל בא אחד על חשבון השני.
תודה רבה רבה וישר כח על התשובות המפורטות ועל הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/01/2017שלום יעל,
אכן יש בעייתיות עם מוצר שיהיה נח להורה כי זה בא על חשבון נוחות התינוק ולהפך. אין קסמים ואם נרצה מוצר קל נאלץ להפחית ממנו דברים כמו גלגלים קטנים יותר, ביטול בולמי זעוזועים, ריפוד דק יותר, פחות מצבים, מוצב צר וקצר יותר וכו'. כמובן שאם לא נוותר על כלום נקבל מוצר גדול, כבד יותר ויקר יותר. לדעתי מוצר כזה גם יהיה פחות נח לעליית מדרגות.
הפליפ מושלמת לך לדרישות של משקל, פונקצונליות ועליית מדרגות. היא לא שיא הנוחות כי היא צרה גם באמבטיה וגם בטיולון, אין מעקה ויש 3 מצבים לטיולון (למרות שזה כך במרבית העגלות), בולמי הזעזועים סבירים.
עדיין היא לא נוראית לתינוק ולאור מצוקת המדרגות הייתי ממליץ עליה יותר גם כי היא נכנסת לתקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לא הייתה מגבלת מדרגות
יעל05/02/2017תודה על המענה המקצועי. נניח שנשאיר את העגלה ולא נעלה אותה הביתה, על איזו עגלה הייתה ממליץ בתקציב של עד 3500 ש"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת מוצי
יעל05/02/2017ראינו גם עגלת מוצי IGO פחות או יותר בתקציב, היא טובה יותר מהארמדילו פליפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות
קובי סופר05/02/2017שלום יעל,
לגבי המוצי, כחדשה היא חורגת מהתקציב. כמו כן מדובר בעגלה יחסית גדולה ומאסיבית מבחינת בסיס השלדה ומצד שני המושב והאמבטיה צרים בדיוק כמו הפליפ, לכן בעגלה כזו לדעתי יהיה פחות נח לתינוק ולמדרגות היא תהיה מסורבלת, לכן אני חושב שהפליפ עדיפה מבינהם.
בעלות דומה לזו של המוצי אפשר למצוא את איי.בי.סי דיזיין ממבה פלוס שכבדה כמו המוצי וגדולה כמו המוצי אבל לעומת המוצי האמבטיה עצומה בגודלה והטיולון די מרווח והארוך משמעותית מהמוצי וארוך מהפליפ בטיפה. כמו כן הריפוד שלה הוא רמה בפני עצמו (מזרן נושם ועבה באמבטיה, ריפוד ויסקו בטיולון) ולכן אם יורד שיקול המדרגות וכן מוכנים טיפה לעלות בתקציב אני ממליץ על אופציה זו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


