מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין 2 סוגי עגלותאפרת03/02/2017
היי.. אני צריכה בבקשה עזרה. אני מחפשת עגלת תינוק שתענה על 3 דרישות עיקריות:
*שתכנס לתא מטען קטן של רכב (שברולט סוניק).
*שתהיה כמה שיותר יציבה.
*שיהיה ניתן לכוון את גובה ידית האחיזה (עקב הפרשי הגבהים ביני לבין בעלי).
ראיתי היום בבייבי סטאר את האויסטר 2 והתרשמתי ממנה ממש לטובה, אבל קראתי פה על הארמדילו פליפ ואני עכשיו תוהה גם לגביה..
מה עדיף מבין שתיהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/02/2017שלום אפרת,
בשני הדגמים הידית מתכווננת לגובה (יש ללכת על הארמדילו פליפ XT).
שתיהן יציבות.
הפליפ נוחה יותר לקיפול, בעיקר בשלב הטיולון, הקיפול קטן באופן משמעותי לעומת האויסטר ושוב, בעיקר בשלב הטיולון.
האויסטר מרופדת יותר, נוחה יותר לניוד ויש מצב אחד יותר בטיולון.
לדעתי הפליפ תתאים לכם יותר בעיקר לסוניק שאני בספק אם האויסטר תיכנס לתא המטען יחד עם טיולון מחובר עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות קטנות נוספות
אפרת08/02/2017*ידוע לך באיזו מהן האמבטיה רחבה יותר (כך שיהיה לתינוק יותר מקום)?
*באיזו מהן המצב שכיבה בטיולון יהיה לתינוק נוח יותר?
*באיזו מהן יש כיסוי מקסימלי מפני גשם/שמש?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר08/02/2017שלום אפרת,
*ידוע לך באיזו מהן האמבטיה רחבה יותר (כך שיהיה לתינוק יותר מקום)? באויסטר
*באיזו מהן המצב שכיבה בטיולון יהיה לתינוק נוח יותר?
בארמדילו אך בשתיהן הייתי ממליץ לרכוש מזרן עגלה שנקרא קומפי קוש והוא ישדרג את הנוחות פלאים.
*באיזו מהן יש כיסוי מקסימלי מפני גשם/שמש? בארמדילו מפני השמש, מפני גשם לא רלוונטי כי גם ככה שמים ניילון גשם מקורי או לא מקורי לא כל כך משנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
אפרת16/02/2017דבר ראשון, רציתי לומר המון תודה!
העצות שלך מאוד עזרו וככל הנראה נקנה השבוע את האויסטר 2..
רק שאלה אחת נוספת- ראיתי באתר של בייבי סטאר שיש עכשיו גם אויסטר לייט. מה ההבדל בין האויסטר לייט לאויסטר 2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/02/2017שלום אפרת,
לדעתי הרבה חברות עושות טעויות דומות וקוראות לכלל מוצריהן בשם זהה עם תוספת וזה מטעה את הצרכן הסופי! למרות השמות הזהים הדגמים שונים לחלוטין. האויסטר לייט היא למעשה מקבילה לבייבי ג'וגר סיטי מיני, לקחו טיולון קל עם מנגנון קיפול מהיר, הפשיטו ממנו את הבד ויצרו אפשרות לחבר אמבטיה. כמו הבייבי ג'וגר הלייט סובלת מהחסרונות של טיולון חד כיווני, שינוי מצבים עם שרוך, גלגלים וקפיצים פשוטים יותר ועוד. אי לכך אני פחות ממליץ עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבוע טוב...
אפרת19/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)