עגלה לאמא נמוכה וקטנה ואבא גבוה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לאמא נמוכה וקטנה ואבא גבוה
    שירה
    05/02/2017

היי,
    רציתי להתייעץ בנוגע לבחירת עגלה, אני די קטנה ונמוכה חושבת שעגלה שמשקלה מעל 9 ק"ג (כולל טיולון) תהיה לי קשה להתניידות, אני מתכוונת להסתובב הרבה בחוץ ובאוטובוסים. מאוד אהבתי למשל את הטאי טאי וגם הג'ואי כרום הייתה לי נוחה
    בעלי לעומת זאת מאוד גבוה והעגלות הקלות שראינו היו לו נמוכות מדי (מה שמפריע זה בעיקר המוט שמחבר בין הגלגלים האחוריים)
    על איזו עגלה היית ממליץ?
    * רכב קטן, יש מעלית בבניין
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/02/2017

שלום שירה,

בסטייל של טאי טאי הייתי ממליץ על המינט של איי.בי.סי דיזיין שתיכנס לחנויות בימים הקרובים. היא קלה (7.8 ק"ג), נוחה לקיפול, הידית יחסית גבוהה אבל לא מדי והיתרון הגדול שהחברה הזו דואגת לגבוהים ובכל דגמי החברה אין מוט מחבר בין הגלגלים! החיסרון, כמו בטאי טאי הטיולון חד כיווני.
    דגם הסלסה שלהם דו כיווני אך הוא כבד (9.9 ק"ג) מהדרישות שלך ולדעתי מסורבל לאוטובוסים.
    ארמדילו פליפ יכולה לענות לחלק מהדרישות וכנ"ל בוגבו בי 5, אני לא יודע מה התקציב והן יקרות מהדגמים שציינת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! שאלה לגבי העגלות של abc

שירה
    05/02/2017

קודם כל תודה רבה!
    איפה אפשר לראות את העגלות שלהם?
    ואיך דגם סלסה ביחס למינט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• *תתעלם מהשאלה על הסלסה :)

שירה
    06/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעלמתי :)

קובי סופר
    06/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו